2019. 01. 31. - 12:15

Döntsünk el: való nekünk a bob frizura?

Döntsünk el: való nekünk a bob frizura?

Emily Blunt után szabadon egyre több sztár vágatott magának bob frizurát. A kérdés az, hogy nekünk is jól állna-e ez a stílus. Fontoljuk meg az alábbi tippek segítségével.

A sztárok számos különleges vagy éppen mindennapos hajstílust kipróbálnak – ezek közül most éppen a bob frizura van soron. Hollywoodban egyre népszerűbb ez a hajhosszúság.
 
Ha azonban mi magunk is ilyenen gondolkodunk, érdemes figyelembe vennünk néhány szabályt. A bob frizura rövid, sikkes és univerzálisan stílusos – ha a trendek változnak, akkor is beválik.
 
Napjainkban az egyik legtöbb esetben kért, népszerű vágás. De vajon való mindenkinek?A bob frizura majdnem mindenkinek beválhat
 
1.Fontos a hajunk szerkezete: ha vastag hajszálaink vannak, van rá esély, hogy úgy nézzünk ki, mint egy gomba.
 
Érdemes rajta ritkítani, ha ilyen hajviseletet szeretnénk. Finom szálú hajnál a bob frizurától vastagabbnak, teljesebbnek tűnik a hajkorona.
 
2.A bob frizurát számos módon lehet variálni, több stílust is alkalmazhatunk, melyeket a korszerű hajformázó szerekkel be is biztosíthatunk - emiatt valóban okos választás.
 
3.Fontoljuk meg hajunk hosszát – a vállig érő haj mindig elegáns, az arccsontig érő franciás sikk pedig fel is turbózhatja az ember karakterét.
 
4.A nyaknál a haj gyakran más textúrájú és nem áll a legjobban, ezért ezt érdemes megigazíttatni a fodrásszal!
 
5.A fru-fru bob frizura esetében is jól mutat, határozott különbséget teremt, ha klasszikus, aranyos vagy éppen pikánsabb megjelenésre vágyunk. A kisebb fru-fru nagyszerűen állhat rövid franciás bobbal. Natalie Portman viselt ilyet a Leon, a profi című filmben.
 
6.Göndör fürtök esetén szintén ajánlott a bob fruzura – afro hajzathoz sem rossz, lehet ugyanis játszani a formákkal.
 
7.A bob frizura minden szezonban jól jön: lehet tél, tavasz, nyár vagy ősz, megfelelő. Sem túl rövid, sem túl hosszú.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.