2021. 02. 18. - 11:15

Drew Barrymore lesz a Garnier első celeb kreatív vezetője

Drew Barrymore lesz a Garnier első celeb kreatív vezetője

Nagy bejelentést tett a L’Oréal tulajdonában levő Garnier cég: Drew Barrymore színésznő lesz az első sztár, aki kreatív vezetést vállal náluk.

Drew Barrymore lesz a Garnier cég első celeb kreatív igazgatója. A színésznő egyben az arca is lett az új, tiszta szépségmárkának, mely szulfátmentes kollekciót kínál.
 
A Garnier csapatával együttműködve Barrymore TV-reklámot is alkotott a márka számára, amely már aközben is látható volt egyszer, hogy a színésznő bejelentette szerepét a Garniernél – a Drew Barrymore show-ban.
 
 
„Az Olive termék kipróbálása óta rajongok a GarnierWhole Blends újdonságokért – indokolta döntését Barrymore. - Amikor megkerestek engem azzal az ötlettel, hogy segítsek nekik elindítani az új, tiszta, szulfátmentes szépséggyógymódot, igent mondtam.”
 
Drew hozzátette: a termékek kiválóak és jót tesznek a hajnak, de azt külön kiemelné, hogy a márka számos olyan dolgot tesz, amely hozzájárul a bolygó zöldebbé tételéhez.
 
„A zöld szépséget képviselik, jól kezelik a fenntarthatóságot és olyan civil szervezetekkel dolgoznak együtt, amelyek például 10 millió méh védelméért dolgoznak. Nekem mindez nagyon fontos” – mondta el a csinos színésznő.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.