2019. 05. 23. - 11:50

Dudorok kezelése természetesen

Dudorok kezelése természetesen

A csúnya dudorok bizony irritálóak és zavaróak lehetnek. Ezekkel azonban nemcsak az a gond, hogy nem szépek – mélyebb egészségügyi problémát is jelezhetnek. Lássuk, miként lehet természetes módon kezelni őket.

A dudorokat, ezeket a kis dudorokat a humán papillomavírus vagy a HPV okozza, s a test számos részén megjelenhetnek.
 
Bizonyos szokásokkal elérhetjük, hogy a dudorok testünk több részére is kiterjedjenek, vagy akár más személyre is átterjedjenek. Ezért ha hozzájuk érünk, alaposan kezet kell mosnunk szappannal.
 
A dudorok olyanok, mintha ház épülne a bőr károsodott területein. A körömrágás, a bőr megsértése, miközben borotválkozunk, a mindennapos véletlen vágások mind alapot képeznek ahhoz, hogy kialakuljon egy dudor.
 
A dudorok ellen természetes megoldás is van
A dudorok ellen természetes megoldás is van
 
Mivel vírusfertőzésből származik, fontos, hogy azonnal kezeljük azt. Ezzel meggátoljuk, hogy tovább terjedjen.
 
Hogyan szabaduljunk meg természetes módon a dudoroktól?
 
Az orvos vagy a bőrgyógyász kivághatja, leégetheti vagy lefagyaszthatja a dudort, de sokszor előfordul, hogy visszatérnek.
 
A természete megoldások ugyanolyan, ha nem hatékonyabbak, ha megfelelően használják őket. A legtöbb módszer 1-3 hónapot vesz igénybe, ennyi idő alatt szabadulhatunk meg a dudoroktól.
 
Homeopátia
 
A homeopátia hatékonysága függ az adott személy szervezetétől és egészségtörténetétől. Ideális esetben a páciens tapasztalt homeopátiás doktorral dolgozik együtt, aki személyre szabottan ajánl kezelést, az ember állapotához mérten.
 
A dudorokra alkalmazott homeopátiás megoldásokat gyakran alkalmazzák, melyek online és helyi boltokban is megtalálhatók.
 
Ilyenek:
 
-Antimonium crudum: durva, sima vagy beágyazódott dudor ellen hasznos. Emésztési problémák esetén is használják.
 
-Causticum: a fonalszerű dudorok ellen hasznos, amelyek húsosak, hosszúak és kúp alakúak. Bárhol lehetnek a testen, de különösen az ujjak mellett, az ajkakon vagy arcon jelentkeznek.
 
-Dulcamara: jellemzően nagy, sima és lapos dudorokra alkalmazzák, amelyek az arcon, ujjakon, a kéz hátulján mutatkoznak meg.
 
-Thuja: bármely helyen megjelenő dudorok ellen ajánlott, kivéve a beágyozottakat.
 
A cikket folytatjuk.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.