2019. 04. 25. - 11:35

Egy percben is lehet Ariana Grande-sminket készíteni

Egy percben is lehet Ariana Grande-sminket készíteni

Egy professzionális sminkes kihívásnak tekintette, hogy a híres énekesnő megjelenését leutánozza – valaki máson. Amy Palmer technikája lenyűgöző.

Egy perc, 30 perc vagy 3 óra – mindegyik időintervallumon belül készít Ariana Grande-sminket a profi sminkes Amy Palmer, attól függően, mennyire kell alaposnak lennie – vagyis tökéletesnek – a megjelenésnek.

A smink rendkívül sokoldalú tud lenni. Minimális ráfordítással természetes hatást érünk el, s minél több terméket alkalmazunk, annál „komolyabb”, teljesebb lesz a smink.

Egy perc alatt így nézett ki Ariana Grande rajongója

Egy perc alatt így nézett ki Ariana Grande rajongója

A bőrhibákat kevesebb idő alatt el lehet tüntetni, s kellemes árnyalatot is biztosíthatunk arcunknak, ha azonban többet dolgozunk a kinézetünkön, akár valaki mássá is válhatunk – külsőleg!

Amy Palmer sminkes Ariana Grande énekesnő egyik rajongóját alakította át példaképévé – hozzátartozik, hogy a hölgyemény valóban hasonló karakter, mint Ariana. A sztár által alkalmazott sminkelési technikákkal azonban szinte kiköpött mása lett.

A jeles alkalom során azt a sminket alkották meg, amelyet Ariana a 2018-as Billboard zenei gálán viselt.

Készül a 3 órás változat

Készül a 3 órás változat

Videót is készítettek arról, mennyire lehet hasonlóvá tenni az alany arcát az énekesnőéhez 1 perc, fél óra, illetve 3 óra alatt.

A profi sminkes mindhárom időintervallumban bizonyított. Az egy perces lehetőség alatt elsősorban az ajkakra és a szemekre koncentrált, s a rajongó 60 másodperc leforgása alatt is megközelítette Grande megjelenését.

A 30 perces, majd pedig a 3 órás változatban a technikák további bevetésével is finomításával szinte Ariana Grande ikertestvérévé alakult át a fiatal hölgy. A fényképek beszédesek.

L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.