2018. 04. 12. - 11:15

Esküvője ihlette Kim Kardashian sminkjeit

Esküvője ihlette Kim Kardashian sminkjeit

A valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos Kim Kardashian sminkese és jó barátja most elárulta, hogy Kim kozmetikai márkáját, a KKW Beauty-t valójában mi inspirálta.

A világszerte ismert Kim Kardashian ma már nemcsak a tévéből lehet ismerős. A szépséges reality sztár egész sminkpalettát dobott piacra KKW Beauty néven, s termékei szépen fogynak is.
 
Mario Dedonovic és Kim Kardashian
Mario Dedonovic és Kim Kardashian
 
Új szemfesték-árnyalatai a közelmúltban jelentek meg. Kim sminkese és régi barátja, Mario Dedonovic most elárulta, hogy a 37 esztendős Kardashian-lány ikonikus megjelenése inspirálta a sminkek megtervezését, ezen belül is főként az esküvője, ahol Kim bronzszínű ruhában pompázott.
 
Az Allure Magazinnak Mario elmondta: számos megjelenést próbáltak ki, s hónapokon át tartogatta telefonjában a képeket, időnként felmutatva referenciaként. Majd kivágogatott belőlük részleteket, ráközelítve a szemekre és ajkakra, s kiválasztotta a legikonikusabb pillanatokat, amelyeket Kim Kardashian rajongói nagyon is szerettek, illetve a Youtube-ra felkerülőket is külön megkreálta.
 
Az egész Miamiban történt, ezért is kapta Kim sminkjeinek egy része ezt a nevet. Más árnyalatokat Kim esküvője inspirált.
 
KKW Beauty: a színskálán mindenki megtalálja a neki valót
KKW Beauty: a színskálán mindenki megtalálja a neki valót
 
Mario és Kim régóta tudta, hogy szeretnének egy sminkmárkát létrehozni, mely elég sokoldalú lenne ahhoz, hogy számos megjelenést lehetővé tegyenek.
 
Elkezdték megtervezni a kollekciót, még a márka 2017-es megjelenést megelőzően. Hiszen akkor ők ketten már megbeszélték, hogy közös „produkció” is lesz.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.