2019. 04. 18. - 11:30

Ezzel a kozmetikummal kezdte Kate Moss annak idején

Ezzel a kozmetikummal kezdte Kate Moss annak idején

Vajon mit használt korábban a világ egyik legismertebb modellje? A népszerű Kate Mossnak az iskolai diszkóba vásárolt szájfény ugrik be. De elárulta a mai trükkjeit is.

A rendkívül keresett modell első alkalommal egy csillogó szájfényt próbált ki életében – mielőtt a sulidiszkóba indult. Kate Moss a nyolcvanas években volt fiatal, a most 45 éves modell mosolyogva emlékszik vissza smink-próbálkozásaira.Kate Moss
 
Bevallotta: amíg nem lépett a kifutóra, nem is nagyon használt sminket.
 
Ma persze már tudatosabban festi magát és ebben profik is a segítségére vannak. De mi az, amit Kate mindenképp alkalmaz a mai napig?
 
A brit Vogue-nak elárulta: már fiatalon is a füstös szemek és a szájfény voltak az elsődlegesek számára.
 
Kate Moss, aki jelenleg a japán Decorté luxusmárka arca, gyakran siet valahová, ilyenkor ajakrúzst használ, illetve rúzsával tesz némi pírt az arccsontjaira, hogy természetes ragyogást érjen el.
 
A szép modell egyébként esküszik is arra a termékre, amelynek jelenleg az arca. Mint mondta, 4 évvel ezelőtt ismerte meg és nagyon elégedett a kozmetikumokkal.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.