2021. 03. 16. - 14:18

Felbecsülhetetlen jó tanácsok egyenesen a paróka szalonból

Felbecsülhetetlen jó tanácsok egyenesen a paróka szalonból

A Rose Hair paróka szalon vendégei gyakorta teszik fel a kérdést: szintetikus vagy természetes hajból készült parókát érdemesebb választani a mindennapokra? A kérdés komplexebb választ érdemel, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.

Paróka szalon – mert mindenki megérdemli a csillogást
 
Az idő vasfoga sajnos nem kímél senkit és semmit. Az élet egyik legnagyobb „igazságtalansága”, hogy a két nem képviselői közül az urak azok, akiknek jobban állnak az eltelt évek változásai. A hölgyek nehezebben viselik az öregedés jeleit, így az egykor gyönyörű frizurájuk megritkulását is. Persze a hajveszteség nem feltétlenül korhoz kötött, könnyen megtörténhet, hogy genetikai okokból, esetleg betegség hatására kell búcsút mondanunk a hajunknak. Az ok jelen esetben mindegy, a Rose Hair paróka szalon tárt karokkal vár minden szépülni vágyó hölgyet.
 
Paróka szalon – célkeresztben a minőség
 
A magas színvonalat képviselő minőség a vendéghaj esetében elképesztően releváns. Ha ugyanis a paróka középkategóriás termék, egyrészt a külső jegyeivel, másrészt pedig az élettartamával sem leszünk elégedettek. Amennyiben tehát műhajjal kívánjuk visszaállítani a frizuránk esztétikai értékét, felejtsük el a kompromisszumot, és ne elégedjünk meg, csakis a legkiválóbb renoméval rendelkező szolgáltatással.
 
Miben különbözik a szintetikus paróka a természetes hajból készült modellektől?
 
Felettébb elhamarkodott lenne a részünkről azt gondolni, hogy a szintetikus változatok minőségükben elmaradnak a természetes hajból készített parókáktól. Manapság a gyártók nagy figyelmet szentelnek a színvonalra, a strapabíróságra és a természetes hatásra, így az említett két típus minősége csaknem megegyezik. A természetes hajból készített vendéghaj azonban hosszútávon felhasználóbarátnak is bizonyul.
 
A szintetikus paróka maximum fél évig bírja
 
A váll alá érő paróka esetén jobban tesszük, ha természetes hajból készített modellt választunk. A szintetikus parókák ugyanis a rendszeres dörzsölődés, használat során könnyen kiszöszösödnek, a hajszálak vége kibolyhosodik. Míg a természetes parókát fazonra igazíthatjuk, vághatjuk, addig a szintetikust nem. A szintetikus műhaj élettartama maximum 6 hónap, még a piacvezető gyártók termékei esetén is.
 
Óvjuk a parókát!
 
Szerencsére a paróka esztétikai értéke sokáig megőrizhető, ha megfogadjuk a szakértők jótanácsát. A javaslat szerint odahaza, pihenés közben ne viseljük a póthajat, ezzel is kímélve azt. A parókánk helyett nyugodtan hordhatjuk az otthonunkban a szintén roppant divatos kemoterápiás turbánt.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.