2019. 08. 01. - 11:50

Felesleges a színjavító termék és az öregedést gátló krém?

Felesleges a színjavító termék és az öregedést gátló krém?

A kozmetikai termékek terén ma már akkora a választék, hogy szinte bármire kaphatunk megoldást. Nem biztos azonban, hogy erre szükség is van.

Bár a kozmetikai termékek skálája nagyon széles napjainkban, bőven akadnak olyanok, melyeket valójában felesleges megvenni. Vagy azért, mert a feladatukat más termék is elvégzi, vagy azért, mert ilyen műveletre nincs szükség.hajmosas_fodrasz
 
1.Színjavító hajápolás
 
Sok cég kínál speciális sampont és kondicionálót, melyekben általában több az adalékanyag, mint a „hagyományos” samponokban, s ezek gyakran lehetnek károsak.
 
Vagyis, ha szeretnénk megőrizni új hajszínünket, általában elegendő a hajmosás gyakoriságát csökkenteni. Nemcsak a termékre szánt pénzt csökkenthetjük, hanem a vízre szántét is.
 
2.Öregedésgátló krémek
 
Sajnos, az arc feljavítása, mint olyan, tégelybe zárva nem létezik. A ráncellenes krémek állítják, hogy hatékonyságuk az aktív összetevőknek köszönhető. A legtöbbjük azonban csupán hidratáló krém, mutatós tégelyben.
 
Annak tudatában, hogy ezeket ki is húzhatjuk a bevásárló listánkról, valójában jobban is érezhetjük magunkat, hiszen nem kell feleslegesen költekeznünk.
 
Elegendő egy minőségi hidratáló krém.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.