2021. 07. 29. - 11:10

Forró smink-készlet készül Megan Thee Stallionnal

Forró smink-készlet készül Megan Thee Stallionnal

Vadonatúj sminkkollekció készül Hot Girl Sunset néven, melyet a népszerű amerikai rapper hölggyel, Megan Thee Stallionnal együtt alakít ki a Revlon.

Nem akárkivel fogott össze a Revlon márka egy új, izgalmas smink-kollekció piacra dobásához: Megan Thee Stallion, a népszerű rapper ihlette azt. megan_thee_smink_1
 
A Hot Girl Sunset elnevezésű sminkkészletet kizárólag a StockX online piactéren kínálják - a kibocsátás módját illetően arról adtak hírt, hogy a módszer „a jelenlegi kultúra fogyasztóinak vezető globális e-kereskedelmi piacán működik”.
 
A kollekció arc- és szemfesték palettát, szájfényt és műszempillát tartalmaz, 450 szettre korlátozódik - az árnyalatokat Megan Thee Stallion alkotta meg.
 
A Revlon egyébként az első szépségmárka, amely megjelent a StockX online piacterén – célja, hogy nagy teljesítményű formuláit sokszínű új közönséghez juttassa el.
 
„Rögtön tudtuk, hogy a legideálisabb platform a Megan-féle, egyedülálló kollekció elindításához a StockX lesz” – mondta Chandra Coleman Harris.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.