2018. 01. 25. - 10:55

Habzó arclemosó sajátkezűleg – normál bőrre

Habzó arclemosó sajátkezűleg – normál bőrre

Az arclemosó alkalmazása igen fontos – bőrünket ugyanis napközben a környezeti szennyező anyagok, illetve az erős napsütés is megviselheti. A jó hír, hogy habzó arclemosót mi magunk is készíthetünk néhány összetevő segítségével.

A környezetből eredő levegőszennyezés, valamint olykor az erős napsütés is befolyással van a bőrünkre – ezért is lényeges esténként alaposan megtisztítani arcunkat.

Habzó arclemosót otthon, saját kezűleg is készíthetünk, ha beszerezzük hozzá a szükséges alapanyagokat.

Az alábbi arclemosó normál bőrre alkalmas.

Az arcbőr szépségéről saját készítésű arclemosóval is gondoskodhatunk

Az arcbőr szépségéről saját készítésű arclemosóval is gondoskodhatunk

Lássuk, mire van szükségünk.

236 milliliter habzó adagoló; 2/3 csésze kasztíliai szappan; 20 csepp pacsuli illóolaj; 45 csepp édes narancs illóolaj; 1/3 csésze uborka vagy geránium hydrosol vagy desztillált víz; 1 teáskanál édes mandulaolaj.

Elkészítése:

A szappan adagolóba keverjük össze az illóolajat, a kasztíliai szappant és a hordozó olajat. Rázzuk fel az üveget, amíg a hozzávalók jól össze nem állnak.

Adjuk hozzá a desztillált vizet vagy a hydrosolt, de hagyjunk kb. 2 centimétert hagyjunk a pumpa felső részében. Nem kell teljesen feltölteni. Ha a kasztíliai szappan nem sűrű, csökkentsük a hydrosol vagy a víz mennyiségét ¼ csészére.

Az adagolót óvatosan csúsztassuk a helyére. Ne rázzuk túlságosan használat előtt.

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.