2021. 03. 18. - 10:30

Hailey Bieber kozmetikai csatornát indít

Hailey Bieber kozmetikai csatornát indít

Saját Youtube-csatornával rukkol elő Justin Bieber csodaszép neje. Hailey Bieber modell és médiaszemélyiség számos tanáccsal látja majd el azokat, akik szívesen veszik a videóit.

Összefogott Hailey Bieber az az OBB Pictures-el, hogy saját kozmetikai tanácsadó-csatornát indíthasson a Youtube-on – a hírt az OBB Media honlapján közölte. Kendall Jenner és Hailey Bieber
 
A szemrevaló modell rövid formátumú videókat készít, amelyek bizonyos időközönként jelennek majd meg az esztendő hátralevő részében a saját csatornáján.
 
A videókban a szépségápolási útmutatások mellett társadalmi vitákról, illetve életmód-tippekről szóló beszélgetésekkel is találkozhatnak a nézők.
 
Hailey Bieber többféle műsortípust is bevezet csatornáján, beleértve a „Ki van a fürdőszobámban?” című sorozatot.
 
Ennek keretében a modell különféle vendégeket fogad majd, például Kendall Jennert, illetve a saját szépségcsapatát, köztük a MUA Denika Bedrossian-t és a fodrász Jen Atkin-t.
 
Nem titok, hogy a videócsatorna mögött Hailey Bieber új próbálkozása is áll: saját szépségmárkát szeretne bevezetni, így a platform hasznos promóciós eszközként szolgál majd számára. Egyelőre azonban nem siet a nagy lépéssel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.