2021. 02. 04. - 11:15

Hajápolás - Víztakarékos technológiával rukkolt elő a L'Oréal

Hajápolás - Víztakarékos technológiával rukkolt elő a L'Oréal

Új, modern eszközt mutatott be az ismert kozmetikai márka: az innovatív, fenntartható hajápolási technológia szalonokba és otthoni használatra egyaránt alkalmas.

Kozmetikai újdonságot is bemutattak a Las Vegas-i, idén virtuálisan megrendezett CES 2021 (Consumer Electronic Show) technológiai kiállításon.
 
A L'Oréal egy innovatív, fenntartható hajápolási technológiával rukkolt elő, melyet fodrászatban ugyanúgy lehet használni, mint otthoni körülmények között.
 
A Gjosa környezetvédelmi innovációs céggel közösen fejlesztett, fenntartható hajápolási rendszer akár 80 százalékkal is képes csökkenteni a vízfelhasználást.
 
Először hajszalonok számára lesz elérhető, s csak ezután tervezik otthoni alkalmazásra is áruba bocsátani.
 
 
Az eszköz a hajmosás és a hajápolás egészen új módját képviseli. Víztakarékos, miközben fejlett technológiával javítja a hajmosás hatékonyságát – állítja a L'Oréal.
 
A rendszer a hagyományos hajmosási élményt azzal alakítja át, hogy ötvözi a nagy teljesítményű vízoptimalizáló technológiát a L'Oréal Professionnel és a Kérastase speciálisan tervezett hajápolási termékeivel – ezek ugyanis közvetlenül a vízáramba kerülnek.
 
A vízcseppek egy meghatározott irány és egyenletes eloszlás szerint ütköznek. Ez csökkenti méretüket és gyorsítja a sebességet, biztosítva, hogy minden vízcsepp felhasználásra kerüljön a hajmosás és az öblítés során, miközben samponok, balzsamok és egyéb kezelések könnyebben kiöblíthetők a tincsekből.
 
Rendkívül fontosnak tartják, hogy kivegyék részüket a Föld természeti erőforrásainak megőrzéséből. Minden vízcsepp értékes, és új technológiájuk gyakorlatilag minden csepp vizet számon tart - mondta el Nicolas Hieronimus, a L'Oréal csoport vezérigazgató-helyettese.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.