2017. 08. 17. - 11:10

Hajápolási szerekkel rukkolnak elő az Olsen-lányok

Hajápolási szerekkel rukkolnak elő az Olsen-lányok

Nem újdonság, hogy sok sztárhoz hasonlóan Mary-Kate és Ashley Olsennek is van saját kozmetikai márkája, a lányok azonban most a hajápolásba is bekapcsolódnának.

Hajápolási szerekkel rukkolnának elő az Olsen-ikrek. Bár Elizabeth and James néven már évek óta van saját márkájuk, Mary-Kate és Ashley új kozmetikai termékeket, ezen belül hajápolási szereket dobna piacra ezen keresztül.

A fiatal dizájnerek izgatottan várják a fejleményeket, s nagyobb mértékű bővítést is el tudnak képzelni, „ha eljön a megfelelő idő”.

Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen kozmetikai szerekkel is előrukkolna

Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen kozmetikai szerekkel is előrukkolna

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen jelenleg az Egyesült Királyságban népszerűsíti az Elizabeth és James-en keresztül Nirvana nevű illatát. A parfümnek jelenleg két új változata van, a Nirvana Amethyst és a Nirvana French Grey – a korábbi négy illatot kiegészítendő.

Ashley Olsen a Harper’s Bazaarnak elmondta, a szépségiparban dolgozni egészen más, mint a divat világában. Mindenesetre nagyon izgatottak, hogy új illataikat mostantól nemzetközi piacokon kínálhatják.

Ashley hozzátette, hogy a szépségiparban több idő marad egy-egy újdonság bemutatására, mivel egy illat általában nincs szezonhoz kötve.

A Nirvana-parfümöknél egyébként arra törekedtek, hogy minél egyszerűbb, tisztább és áthatóbb illatot hozzanak létre, ugyanis maguk is az ilyeneket kedvelik – tette hozzá el a 31 esztendős ikrek másik tagja, Mary-Kate Olsen.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.