Kozmetika - Smink

Hajápolási szerekkel rukkolnak elő az Olsen-lányok

Hajápolási szerekkel rukkolnak elő az Olsen-lányok

Nem újdonság, hogy sok sztárhoz hasonlóan Mary-Kate és Ashley Olsennek is van saját kozmetikai márkája, a lányok azonban most a hajápolásba is bekapcsolódnának.

Hajápolási szerekkel rukkolnának elő az Olsen-ikrek. Bár Elizabeth and James néven már évek óta van saját márkájuk, Mary-Kate és Ashley új kozmetikai termékeket, ezen belül hajápolási szereket dobna piacra ezen keresztül.

A fiatal dizájnerek izgatottan várják a fejleményeket, s nagyobb mértékű bővítést is el tudnak képzelni, „ha eljön a megfelelő idő”.

Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen kozmetikai szerekkel is előrukkolna

Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen kozmetikai szerekkel is előrukkolna

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen jelenleg az Egyesült Királyságban népszerűsíti az Elizabeth és James-en keresztül Nirvana nevű illatát. A parfümnek jelenleg két új változata van, a Nirvana Amethyst és a Nirvana French Grey – a korábbi négy illatot kiegészítendő.

Ashley Olsen a Harper’s Bazaarnak elmondta, a szépségiparban dolgozni egészen más, mint a divat világában. Mindenesetre nagyon izgatottak, hogy új illataikat mostantól nemzetközi piacokon kínálhatják.

Ashley hozzátette, hogy a szépségiparban több idő marad egy-egy újdonság bemutatására, mivel egy illat általában nincs szezonhoz kötve.

A Nirvana-parfümöknél egyébként arra törekedtek, hogy minél egyszerűbb, tisztább és áthatóbb illatot hozzanak létre, ugyanis maguk is az ilyeneket kedvelik – tette hozzá el a 31 esztendős ikrek másik tagja, Mary-Kate Olsen.

Fotó: Instagram

B.A.

Napi 3 kávéval tökéletesek vagyunk

Napi 3 kávéval tökéletesek vagyunk

Három vagy négy kávé elfogyasztása naponta nem csupán biztonságos az ember számára, hanem meg is védhet a szívbetegségtől, a korai haláltól – állapította meg eg...
Brad Pitt újra becsajozott?

Brad Pitt újra becsajozott?

Képzeld, a napokban újabb szőkeséggel hozták össze a nemrégiben elvált színészt.   
Így áll Selena Gomez az anyósával

Így áll Selena Gomez az anyósával

A népszerű énekes édesanyja, Pattie Mallette elárulta, hogy fia kedvesével, Selena Gomezzel igazán speciális kötelék alakult ki köztük.
Boldog négygyermekes apa Cristiano Ronaldo

Boldog négygyermekes apa Cristiano Ronal...

Múlt hónapban jött a világra a világsztár futballista negyedik gyermeke, akit kedvesével nagy szeretetben nevel. Cristiano Ronaldo barátnője azonban mindegyik c...
Készítsünk krémes, csirkés-baconos tésztát!

Készítsünk krémes, csirkés-baconos tészt...

Hideg napokon esnek jól a leginkább a gazdag, krémes, meleg ételek – ilyen a tészta is, amelyet különféle finom feltétekkel lehet elkészíteni. Lássuk az egyik l...
Kylie Jenner jól szórakozik

Kylie Jenner jól szórakozik

Ismerősei szerint a csinos valóságshow-sztár nagy élvezettel vásárol leendő gyermekének. Kylie Jenner a hírek szerint kislányt vár, s szabadidejében folyamatosa...
Durva vallomást tett Bella Thorne

Durva vallomást tett Bella Thorne

A fiatal sztár az elmúlt időszakban teljesen kikelt magából és most az is kiderült, hogy miért.   
Anastacia szingli – és szexisebb mint valaha

Anastacia szingli – és szexisebb mint va...

Egyedül él az énekesnő, aki elmondása szerint most szexisebbnek érzi magát, mint 20-as vagy 30-as éveiben. Anastacia lassan betölti az ötvenet.
Ételek, amelyek segítik a szexuális életet

Ételek, amelyek segítik a szexuális élet...

Az köztudott, hogy vannak olyan finomságok, amik fokozzák a vágyat. Ezen felül viszont vannak olyanok is, amelyek a teljesítményedet segítik. Nézd csak!  
Adventi kastélynapok Gödöllőn

Adventi kastélynapok Gödöllőn

Varázslatos ünnepi hangulat várja az érdeklődőket hamarosan a településen, ahol számos programmal készülnek a szervezők.   
< >