Kozmetika - Smink

Hajápolási szerekkel rukkolnak elő az Olsen-lányok

Hajápolási szerekkel rukkolnak elő az Olsen-lányok

Nem újdonság, hogy sok sztárhoz hasonlóan Mary-Kate és Ashley Olsennek is van saját kozmetikai márkája, a lányok azonban most a hajápolásba is bekapcsolódnának.

Hajápolási szerekkel rukkolnának elő az Olsen-ikrek. Bár Elizabeth and James néven már évek óta van saját márkájuk, Mary-Kate és Ashley új kozmetikai termékeket, ezen belül hajápolási szereket dobna piacra ezen keresztül.

A fiatal dizájnerek izgatottan várják a fejleményeket, s nagyobb mértékű bővítést is el tudnak képzelni, „ha eljön a megfelelő idő”.

Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen kozmetikai szerekkel is előrukkolna

Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen kozmetikai szerekkel is előrukkolna

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen jelenleg az Egyesült Királyságban népszerűsíti az Elizabeth és James-en keresztül Nirvana nevű illatát. A parfümnek jelenleg két új változata van, a Nirvana Amethyst és a Nirvana French Grey – a korábbi négy illatot kiegészítendő.

Ashley Olsen a Harper’s Bazaarnak elmondta, a szépségiparban dolgozni egészen más, mint a divat világában. Mindenesetre nagyon izgatottak, hogy új illataikat mostantól nemzetközi piacokon kínálhatják.

Ashley hozzátette, hogy a szépségiparban több idő marad egy-egy újdonság bemutatására, mivel egy illat általában nincs szezonhoz kötve.

A Nirvana-parfümöknél egyébként arra törekedtek, hogy minél egyszerűbb, tisztább és áthatóbb illatot hozzanak létre, ugyanis maguk is az ilyeneket kedvelik – tette hozzá el a 31 esztendős ikrek másik tagja, Mary-Kate Olsen.

Fotó: Instagram

B.A.

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >