2021. 08. 27. - 14:25

Hullik a hajad? A HairStar a megoldás

Hullik a hajad? A HairStar a megoldás

Napjainkban egyre több embert érintő probléma lett a hajhullás. Szakemberek szerint nemrégiben derült fény arra, hogy a koronavírus fertőzésen átesett személyek jelentős hajhullást észlelnek. A post covid tünetként emlegetett jelenség sajnos a koronavírus megbetegedés egyik hosszú távú következménye. Gyakran 3-6 hónap elteltével jelentkeznek a tünetek.

A post covid hajhullás egyik jellemzője, hogy marékszám hullik a haj. Ennek oka, hogy a gyulladási faktor következtében rengeteg hajszál katagén fázisba kerül, ezek a hajszálak 3-6 hónap után hullanak ki. Olyan személyek is tapasztalhatnak enyhébb hajhullást, akiknél nem volt túl súlyos a covid tünet, de azoknak, akik súlyos tüneteket produkáltak akár csomókban is hullhat a hajuk, vagy akár kopasz foltok is megjelenhetnek a fejen.
 
hairloss
Érdemes időben kideríteni a hajhullás okát
Mit tehetünk ellene? 

Érdemes felkeresni egy hajgyógyászt és különféle stimuláló terápia segítségével, azonnal elkezdeni visszanöveszteni a hajkezdeményeket, az új hajat. Ugyanakkor javasolt olyan magas hatóanyag tartalommal rendelkező vitamin pótlást elkezdeni, ami segíti a haj növekedését.
 
A HairStar, komplex összetételű haj és körömerősítő segítséget jelenthet

A közelmúltban megjelent HairStar az egyik legkomplexebb összetételű haj és köröm erősítő étrend kiegészítő kapszula, ami pótolja azokat a hiányzó nyomelemeket, vitaminokat és aminosavakat, amelyek a haj és a köröm egészséges növekedéséhez szükségesek. 

Ajánlott hajhullás, hajritkulás, hajtöredezés és a haj elvékonyodása, valamint a köröm töredezése és elvékonyodása esetén. A HairStar haj és köröm vitamin kapszula több, mint 15 hatóanyagot tartalmaz, olyan alapvető tápanyagokat, mint B vitaminok, cink, szelén, réz, jód. Az extra magas biotin tartalom segíti a gyönyörű haj fenntartását, az aminosavak pedig serkentik a haj szerkezetét adó keratin újjáépítését. 

A B6 vitamin aktiválja a haj és a köröm növekedését, megerősíti és újjáéleszti a hajat az aminosavak beépítése által.

Magas hatóanyagtartalma mellett a HAIRSTAR nagy előnye még, hogy nem tartalmaz cukrot, glutént, laktózt, szóját, tartósítószereket mesterséges színezéket és genetikailag módosított összetevőket. 

Mivel 100% vegán, így fogyasztása a vegetáriánus életmódot folytatók számára is javasolt.

https://www.hairstar.hu

HairStar/Facebook

https://www.facebook.com/HairStar-103791761986323

https://www.instagram.com/hairstarhungary/
 
BG

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.