2018. 05. 17. - 10:55

Így ápoljuk a száraz és károsodott hajat!

Így ápoljuk a száraz és károsodott hajat!

Természetes, hogy a száraz, töredezett, megrongálódott hajtincsekkel másként kell bánni, mint a jó állapotban levőkkel. Lássuk, mit érdemes alkalmazni annak érdekében, hogy a lehető legegészségesebbek legyenek – s persze mutatósak is.

Akinek száraz, töredezett haja van, annak sajnos nem kerül sok fáradtságába tovább károsítani azt. Ha nem ápoljuk megfelelően, ezt minden további nélkül el is érjük.
Ezért igen fontos tudni, milyen módszerekkel gondozzuk jól a száraz és károsodott hajat.
 
Már a hajmosás kapcsán élnünk kell azokkal a tippekkel, melyek segítenek megőrizni a hajtincsek szépségét és egészségét.
 
A száraz és töredezett hajra jobban kell figyelni - mosásnál, ápolásnál egyaránt
A száraz és töredezett hajra jobban kell figyelni - mosásnál, ápolásnál egyaránt
 
Az első szabály: amikor sampont választunk, enyhe változat mellett voksoljunk, amely azonban magas fehérjetartalommal rendelkezik.
 
Ne öblítsük át a hajmosás során több mint egyszer a hajunkat, bármilyen jó is az a sampon. Amennyiben haj olajat használtunk pakolásként, öblítsük kétszer, majd zuhanyozzunk le.
 
Száraz , töredezett, károsult haj esetén a hajkrém, kondícionáló vagy hajmaszk használata egyenesen kötelező.
 
A samponunknak tartalmaznia kell olyan összetevőket, mint argánolaj és kókuszolaj.
 
Ha betartjuk a szabályokat, nagy eséllyel sokkal egészségesebb és szebb megjelenésű hajkoronát érünk el. Ne feledjük, hogy a száraz haj megköszöni a kellő gondoskodást!
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.