2018. 06. 28. - 10:50

Így érjünk el természetes színt a szájon!

Így érjünk el természetes színt a szájon!

Talán meglepő, de nemcsak rúzzsal vagy szájfénnyel tehetjük ajkainkat fényessé és vonzóvá – egy egyszerű citrom vagy eper is megteszi. Hogyan használjuk ezeket a szánkra?

Természetes szájfényt szeretnénk? Gyümölcsökkel és zöldségekkel is elérjük a hatást, csupán azt kell tudnunk hozzá, hogyan alkalmazzuk ezeket.
 
Lássuk az első ötöt!
 
1.Citrom és cukor: vágjunk le egy vékony szeletet a citromból, szórjunk a tetejére egy kis cukrot és dörzsöljük be vele a szánkat naponta. A citrom természetesen fehéríti az ajkakat, fényessé változtatja azokat és még az elhalt sejteket is eltávolítja.
 
A citrom és a gránátalma is alkalmazható az ajak természetes színének előidézésére
A citrom és a gránátalma is alkalmazható az ajak természetes színének előidézésére
 
2.Gránátalma magvak és tej: hatékony módja a sötét ajkak világosításának és fényesítésének. Mutatós rózsaszínes árnyalatot hozhatunk létre, ha a gránátalma magvakat tejjel keverjük – alkalmazzuk a szánkon gyakran ezt a természetes házi praktikát! Így az ajkak teltebbnek és pirosabbnak tűnnek majd.
 
3.Uborkalé: remek módszer az ajkak világosítására, ha egy kis uborkalét cseppentünk rá. Csupán fel kell vágni az uborkát és az ajkakhoz dörzsölni azt – hagyjuk, hogy a lé beszívódjon. Ha ezt naponta megtesszük 5 percig, szép rózsaszín árnyalatot kap a szánk.
 
Az eper szintén segít visszanyerni az ajkak szép színét
Az eper szintén segít visszanyerni az ajkak szép színét
 
4.Eper mix: az epernek számos előnyös tulajdonsága van, de az ajkak természetes fényének és színének létrehozásában is élen jár. Csupán annyi a teendőnk, hogy pasztát készítsünk eper, aloe vera lé és egy kis tiszta méz összevegyítésével. Hagyjuk állni a pasztát az ajkakon 5 percig, majd öblítsük le és kenjünk be egy kis házi készítésű ajakbalzsammal.
 
+ tipp: hidratálás - az ajkak bőre kis mennyiségben tartalmaz olajat, ezért fontos mindig hidratáltan tartani, hogy mindig frissnek, szépnek és rózsaszínnek látsszon. Ha kinn tartózkodunk, használjunk vazelint vagy hidratálót, illetve kókuszvajat az ajkakra. A szép ajkakhoz fontos a hidratáció.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.