2020. 06. 04. - 11:20

Így készíts otthon illatos testpermetet!

Így készíts otthon illatos testpermetet!

Kellemes testpermetre vágyunk? Magunk is elkészíthetjük. Desztillált vízzel és illóolajokkal csodát tehetünk, ráadásul hosszútávon olcsóbban is kijövünk.

A jó illatú testpermetek bearanyozhatják reggelünket, sőt, egész napunkat. Minél tartósabbak, annál jobb – motiválóan hatnak az emberre.
 
Jó hír, hogy nem feltétlenül szükséges boltba menni értük. Ha beszerezzük a hozzávalókat, otthon is kitűnő testpermetet készíthetünk. Lássunk egy alap receptet.
 
Magunk is kiváló testpermetet készíthetünk otthon
Magunk is kiváló testpermetet készíthetünk otthon
 
Hozzávalók: 236 milliliter desztillált víz; 1 evőkanál varázsmogyoró; 20-30 csepp illóolaj; spray-es flakon.
 
Elkészítés
 
Öntsük a vizet, a varázsmogyorót, valamint a választott illóolajat egy kis edénybe. Zárjuk le jól és keverjük össze. Győződjünk meg róla, hogy jól összeráztuk, mielőtt alkalmazzuk.
 
A saját készítésű testpermetben az a legjobb, hogy az illat-lehetőségek végtelenek, hiszen bármilyen illóolajat használhatunk, ami nekünk a legjobban megfelel.
 
Így nemcsak gazdaságos permetünk lesz, amely számunkra ismert összetevőkből áll, hanem alkalmazkodik is személyes igényeinkhez.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.