2018. 06. 07. - 07:37

Így készítsünk saját készítésű fogkrémet!

Így készítsünk saját készítésű fogkrémet!

Az otthon készített fogkrém nem csupán költséghatékony – könnyen használható és ugyanolyan jó, mint a természetes, boltban kapható változatok. Lássuk, hogyan készül!

A természetes megoldások hívei bizonyára örömmel próbálnak ki minden saját készítésű kozmetikumot, tisztálkodószert. Íme most erre az új példa: az otthon is kivitelezhető fogkrém, borsmenta olajjal és kaolin vagy bentonit anyag alkalmazásával.
 
Lássuk, hogyan készíthetjük el.
 
A természetes fogkrém könnyen elkészíthető és olyan, mint a bolti
A természetes fogkrém könnyen elkészíthető és olyan, mint a bolti
 
Hozzávalók:
 
7 evőkanál fehér kaolin vagy bentonit anyag; 3 evőkanál ásványvíz; 15 csepp borsmenta illóolaj; 20 csepp zöld édes menta illóolaj; 5 csepp teafa illóolaj vagy fahéj illóolaj; 1 teáskanál olvasztott kókuszolaj; 3 teáskanál xylitol; 1 teáskanál szódabikarbóna.
 
Elkészítése:
 
A kókuszolajat dupla forralóban olvasszuk meg. Ha készen van, adjunk hozzá minden összetevőt, kivéve az ásványvizet. Ha mindet összekevertük, lassan adagoljuk a keverékhez a vizet, míg paszta állaga nem lesz.
 
Mindössze ennyit kell tennünk ahhoz, hogy elkészüljön a természetes fogkrém! Már használható is!
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.