2019. 07. 25. - 11:40

Így küzdött Kendall Jenner a pattanásaival

Így küzdött Kendall Jenner a pattanásaival

Kendall Jenner önbecsülését jó ideig pattanások tették próbára. Még a házat sem szívesen hagyta el fiatalabb lányként, amikor a helyzet kritikussá vált.

Kendall Jenner fiatalon még otthonát sem volt hajlandó elhagyni pattanásos időszakában. kendall_jenner_001
 
A Kardashian-show sztárja, aki ma már neves modell is, sokat küzdött bőrproblémájával, s nemrég beismerte: volt olyan szakasz, amikor ki sem mert menni az utcára.
 
Az Instagramon azt írta: „amikor a legrosszabb szakaszban tartott a bőrproblémám, középiskolás voltam – úgy nőttem fel, hogy akadtak időszakok, amikor a házból sem voltam hajlandó kimenni. Ha beszéltem emberekkel, még csak rájuk sem mertem nézni. Nem beszélve a fiúkról. Most azonban elégedett vagyok a bőrömmel”.
 
Kendall Jenner azt is beismerte, hogy önbecsülésével is komoly gondjai voltak, tekintve, hogy éveken át nem volt szép a bőre.
 
A barna szépség végül segítséget kért egy „hihetetlen bőrgyógyászától”, aki segített neki, hogy három éve teljesen pattanásmentesen éljen.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.