2021. 04. 01. - 11:15

Illat-inspirált menük készítésében vesz részt a Dior

Illat-inspirált menük készítésében vesz részt a Dior

Meghökkentő együttműködés: egy portugál sztárséffel fogott össze az illatairól is méltán híres Dior márka, hogy egy Dubai-ban levő étteremben alkosson tökéletes összhangot.

Meghökkentő: néhány kiváltságosnak hamarosan megadatik, hogy illatok által inspirált menüt fogyasszon egy Dubai-ban levő étteremben. dior_parfum_1
 
A csodálatos parfümjeiről is híres Dior márka összefogott a portugál Jose Avillez séffel, hogy az érzékszervekre sokszorosan ható menüt állítson össze. Ezeket a Dior legnépszerűbb parfümjei inspirálják – írta meg a Hotel & Catering.
 
A menüt a dubai Tasca étteremben szolgálják majd fel, s ennek során a régió legkedveltebb illatival párosítják az ételeket. Az illatok sorában ott van a Gris Dior, az Oud Rosewood, az Oud Isoahan, a Purple Oud, az Ambre Nuit és a Tobacolor.
 
„Nagyon izgatottak vagyunk, amiért együttműködhetünk a Maison Christian Diorral, s egyesíthetjük a Tasca által kínált, élénk étkezési élményt az illatipar egyik legismertebb márkájával. Egy ilyen, egyedi koncepció kialakítása az étkeztetésben reményeink szerinte arra ösztönzi majd az embereket, hogy az éttermi étkezésre ne csak étkezésként, hanem az érzékek igazi ünnepeként gondoljanak” – mondta el Jose Avillez a Hotel & Catering-nek.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.