2021. 06. 17. - 10:45

Kate Winslet a L’Oréal Paris új nagykövete

Kate Winslet a L’Oréal Paris új nagykövete

A Titanic egykori sztárját nevezte ki új globális nagykövetül a L'Oréal Paris. Kate Winslet olyan A-listás sztároktól veszi át a stafétát, mint Eva Longoria, Viola Davis és Gemma Chan.

Újabb sikeres színésznő, Kate Winslet lett a L’Oréal Paris kozmetikai cég új globális nagykövete. A csinos sztár nagy örömmel vette át a stafétát a korábban ugyanezt a pozíciót betöltött hírességektől. kate_winslet_1
 
„Örömmel csatlakozom a párizsi L’Oréal testvériséghez, hogy kijelenthessem: bátorság és erő kell ahhoz, hogy elhiggyük, igenis értékesek vagyunk”.
 
Kate Winslet hozzátette: néha előfordul, hogy egyáltalán nem érezzük magunkat érdemesnek valamire. Mindannyiunknak vannak ilyen pillanatai, percei, napjai.
 
„Minél többször mondod azonban magadnak, hogy értékes vagy és hiszel benne, idővel érezni is fogod” – fogalmazott a népszerű színésznő.
 
Delphine Viguier-Hovasse, a L’Oréal Paris globális márkaelnöke szerint Kate Winslet egy igazi ikon, a filmvásznon és erős nőként egyaránt - ezzel a vállalat küldetését tökéletesen erősíti.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.