2020. 10. 01. - 11:40

Khloe Kardashian kozmetikai kampány arca lett

Khloe Kardashian kozmetikai kampány arca lett

Az Ipsy kozmetikai cég Khloé Kardashiant nevezte meg új követeként. A csinos valóságshow-sztár és vállalkozó egyéves szerződést írt alá a vállalattal.

Khloé Kardashian képviseli egy éven át az Ipsy kozmetikai céget, mint a vállalat kampányarca. A valóságshow-sztárból lett vállalkozó hölgy megegyezett a szépségmárkával, amely magába foglalja az Instagram-oldalához kapcsolódó közösségi média kampányokat is.khloe_kardashian_smink_1
 
„Khloé Kardashian egy inspiráló, dolgozó édesanya és vállalkozó, aki tökéletesen megtestesíti az önkifejezést, nagyon is valódi és kézzelfogható módon. Igazi stíluskaméleon, aki merészen közelíti meg a szépséget, emellett játékos, felfedező és kísérletező” – fejtette ki választásukkal kapcsolatban
 
Jenna Habayeb, az IPSY márkavezérigazgatója.
 
Úgy hírlik, arra számítanak: Khloé Kardashian a márka fő fogyasztói csoportját vonzza majd, amely elsősorban az Y-generáció tagjaiból áll. S bár ők alkotják az Ipsy legnagyobb vevőcsapatát, a cég nemrégiben a Z-generáció felé is elmozdult már olyan TikTok-sztárok bevonásával, mint például Addison Rae.
 
„Igen nagy fogyasztói hálózatunk van, több mint 25 millió emberrel. Szeretnénk meggyőződni arról, hogy minden korosztályt elérhetünk” – tette hozzá a vezérigazgatónő.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.