2019. 03. 14. - 11:40

Kiderült: így bánik Beyoncé a szempúderrel

Kiderült: így bánik Beyoncé a szempúderrel

Óvatosan használja a szemhéjfestékeket az énekesnő, mióta idősebb – Sir John Barnett, Beyoncé sminkmestere elárult néhány titkot a sztár megjelenéséről.

Igen óvatosan kezeli a szemhéjpúderek használatát Beyoncé. Az énekesnő sminkmestere, Sir John Barnett elárulta, hogy minél idősebb a sztár, annál inkább tart ezektől a kozmetikumoktól.Beyonce sminkje
 
A 37 esztendős Beyoncé nagyon megválogatja, hányféle terméket alkalmaz a szemére – a próbálgatás, tapasztalatszerzés helyett inkább a bevált dolgokat választja, a megfelelő arcpirosítót és a határozott rúzst.
 
A brit Hello! magazinnak Barnett elmondta, Beyoncé nehezen tudja eldönteni mostanság, hogy „mennyi az elég”, ezért inkább a pirosítókra és a rúzsokra koncentrál.
 
A L’Oreal nagykövete egyébként nagyon dícsérte az énekesnőt azért, mert könnyedén megtanulta a tökéletes alapsmink alkalmazását, gyönyörű arcpírt és mutatós ajkakat tud készíteni magának, nem szükséges segíteni neki.
 
„Meg tudom mondani, mikor készítette ő maga a saját sminkjét, ugyanis szemöldököt fest magának, folyékony szemceruzával és szempillaspirállal dolgozik. Szép arcpírt visz fel és a rúzzsal is ügyesen bánik” – árulta el a sminkmester, aki nem titkolta, hogy a demi-lash szempilla alkalmazását például Beyoncé mutatta meg neki.
 
Fotó: Instagram
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.