2017. 08. 10. - 10:25

Kim Kardashian West bővítené a KKW kozmetikai vonalat

Kim Kardashian West bővítené a KKW kozmetikai vonalat

Szélesítené kozmetikai palettáját a csinos tévésztár – A részleteket azonban Kim Kardashian West egyelőre nem árulta el. 

Bővíteni készül a KKW kozmetikai palettát Kim Kardashian West, akinek márkája a saját nevének monogramja.

A szemrevaló valóságshow-sztár elhintette, hogy hamarosan újabb termékeket dobna piacra, a részletekről azonban egyelőre nem beszél. A 36 esztendős Kim 2017 elején mutatta be egyedi sminkkészletét, s most azzal állt elő közösségi oldalán, hogy ezeket új termékek is követik majd – ebben a hónapban bemutatja őket.

Kim Kardashian West sajátos sminkekkel robbant be a piacra

Kim Kardashian West sajátos sminkekkel robbant be a piacra

Kim Kardashian West egy Desi Perkins-hatású fotót osztott meg közösségi oldalán, melyet egy felhívás követett – ez utal arra, hogy hamarosan új termékek várhatók.

Kim és Desi Perkins azt is tudatta, hogy ezekhez jelenleg készül a reklámvideó. Mindkét termék 2017 augusztusában várható egyébként.

A kozmetikai cég három modellről is megjelentetett képet, mely minden jel szerint a fotózáson készült.

Egyedi rúzsokkal is szolgál Kim Kardashian West palettája

Egyedi rúzsokkal is szolgál Kim Kardashian West palettája

Kim Kardashian West egyébként – aki Kanye West felesége és két gyermekük édesanyja – nem először hintette el, hogy korábbi termékei csupán a kezdetet jelentik. Még számos nagyszerű sminkkel szeretné meglepni azokat, akik bíznak benne és márkájában.

A hírességekkel dolgozó Pat McGrath egyébként a közelmúltban elárulta: Kim, aki manapság stílus ikonnak számít, valósággal megszállottja a sminkeknek – ők ketten azért is jönnek ki jól egymással.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.