Kozmetika - Smink

Kim Kardashian West bővítené a KKW kozmetikai vonalat

Kim Kardashian West bővítené a KKW kozmetikai vonalat

Szélesítené kozmetikai palettáját a csinos tévésztár – A részleteket azonban Kim Kardashian West egyelőre nem árulta el. 

Bővíteni készül a KKW kozmetikai palettát Kim Kardashian West, akinek márkája a saját nevének monogramja.

A szemrevaló valóságshow-sztár elhintette, hogy hamarosan újabb termékeket dobna piacra, a részletekről azonban egyelőre nem beszél. A 36 esztendős Kim 2017 elején mutatta be egyedi sminkkészletét, s most azzal állt elő közösségi oldalán, hogy ezeket új termékek is követik majd – ebben a hónapban bemutatja őket.

Kim Kardashian West sajátos sminkekkel robbant be a piacra

Kim Kardashian West sajátos sminkekkel robbant be a piacra

Kim Kardashian West egy Desi Perkins-hatású fotót osztott meg közösségi oldalán, melyet egy felhívás követett – ez utal arra, hogy hamarosan új termékek várhatók.

Kim és Desi Perkins azt is tudatta, hogy ezekhez jelenleg készül a reklámvideó. Mindkét termék 2017 augusztusában várható egyébként.

A kozmetikai cég három modellről is megjelentetett képet, mely minden jel szerint a fotózáson készült.

Egyedi rúzsokkal is szolgál Kim Kardashian West palettája

Egyedi rúzsokkal is szolgál Kim Kardashian West palettája

Kim Kardashian West egyébként – aki Kanye West felesége és két gyermekük édesanyja – nem először hintette el, hogy korábbi termékei csupán a kezdetet jelentik. Még számos nagyszerű sminkkel szeretné meglepni azokat, akik bíznak benne és márkájában.

A hírességekkel dolgozó Pat McGrath egyébként a közelmúltban elárulta: Kim, aki manapság stílus ikonnak számít, valósággal megszállottja a sminkeknek – ők ketten azért is jönnek ki jól egymással.

Fotó: Instagram

B.A.

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >