2020. 11. 19. - 11:15

Kollagén- és wellnessmárkával társult Jennifer Aniston

Kollagén- és wellnessmárkával társult Jennifer Aniston

Új vállalkozásba fogott a kozmetika területén a szép színésznő. Jennifer Aniston a Vital Proteins kollagén- és wellness márkával társult.

Kreatív vezérigazgató lett a Vital Proteins kollagén- és wellnessmárkánál Jennifer Aniston. A Jóbarátok és számos népszerű film sztárja egyben az új kampány arca, melynek megjelenése 2020 decemberében esedékes.jennifer_aniston_vital_1
 
A People magazinnak nyilatkozva Jennifer Aniston elmondta: „Belső erőnk belülről fakad, tehát megfelelő táplálkozást és jó étrend-kiegészítőket választok a napjaim elkezdéséhez.”
 
A színésznő hozzátette: a kollagén egy „ragasztó”, mely mindent egybentart.
 
„Mindig annak a híve voltam, hogy szervezetünk helyes táplálásából fakad a jó közérzet. Ezért kezdtem használni a Vital Proteins-t, évekkel ezelőtt” – fogalmazott Jennifer, aki nagyon izgalmas dolognak tartja, hogy ő lett a cég kreatív vezetője.
 
Kurt Seidensticker, a Vital Proteins igazgatója elmondta: nagyon örülnek, hogy Jennifer és az ő értékes nézőpontja mostantól a Vital csapatának tagja, különösen, hogy a színésznő nagyon hisz ezekben a termékekben.
 
„Meglehetősen egyedivé teszi ezt a partnerkapcsolatot, s ami még fontosabb, hitelessé” – fogalmazott a vezérigazgató.
 
Hozzátette: azért fogtak össze, hogy a világot inspirálják az egészséges életmódot illetően.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.