2018. 04. 05. - 11:50

Kozmetikai márkát dob piacra Gwen Stefani

Kozmetikai márkát dob piacra Gwen Stefani

Úgy hírlik, lesz még egy sztármárka: kozmetikai brand piacra dobását tervezi a csinos énekesnő, Gwen Stefani.

Kozmetikai márkát jelentetne meg a tehetséges énekesnő - a TMZ weboldal értesülései szerint. A Hollaback Girl előadója állítólag védjegyet kért több termékre is, P8NT, P8NT Beauty, P8NT Cosmetics és P8NT by Gwen Stefani néven.
 
A bejelentést 2018 március 17-én tette, vagyis nagy esély van arra, hogy valóban egy új kozmetikum széles skálájával ismerkedhetünk meg – ezúttal Gwen Stefani jóvoltából.
 
Gwen Stefani korábban a L.A.M.B. márkával már betört a divat világába
Gwen Stefani korábban a L.A.M.B. márkával már betört a divat világába
 
A védjegyek alapján arra lehet számítani, hogy az énekesnő körömlakkot, bőrápoló kozmetikumokat, testgéleket, testápolókat és krémeket, naptejeket, kondicionálókat, samponokat, sőt hajfestékeket és illatokat is piacra dobna.
 
Mi több, a márka tartalmazna sminkelő készleteket is, így például sminkecseteket, szivacsokat, applikátorokat.
 
Állítólag kiskereskedelmi szolgáltatások és jótékonysági szervezetek számára is elérhető lesz, online és a boltokban egyaránt, amelyek az emberek figyelmét a környezetvédelemre fordítják.
 
Tervben van egy weboldal elindítása is, amely videókat, tartalmakat jelenítene meg oktatás és szórakoztatás céljából a szépség, divat, smink és kozmetikumok terén.
 
Sminkekkel hódít újra az énekesnő
Sminkekkel hódít újra az énekesnő
 
Ez az első eset egyébként, hogy a No Doubt énekesnője egy kollekciót dob piacra. 2004-ben ruházati cikkekkel már megjelent, L.A.M.B., majd 2005-ben Harajuku Lovers néven.
 
Ugyanakkor, 2016-ban csatlakozott az Urban Decay céghez, amely kozmetikai kollekcióval rukkolt elő.
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.