2019. 06. 13. - 11:25

Kozmetikai termékek, amelyekért kár a pénz

Kozmetikai termékek, amelyekért kár a pénz

Napjainkban szinte mindenre lehet kapni kozmetikumot – más kérdés, hogy olykor nem éri meg költeni rá a pénzt. Íme egy-két ötlet, mire felesleges a kiadás.

Manapság szinte lehetetlen kitalálni olyan kozmetikai terméket, amely már nem létezik. Így tehát minden problémára vagy éppen arcfrissítésre elő lehet kapni egyet, amelyet beszereztünk a drogériában.szajapolo_1
 
Érdemes azonban tudni, hogy vannak dolgok, amelyekre teljesen felesleges költeni. Ilyen például az alábbi kettő.
 
1.Ajakradír: a repedezett, kicserepesedett ajak probléma lehet, de ez nem jelenti azt, hogy sok-sok pénzt kell kidobnunk az ablakon a megfelelő megoldásért.
 
A vazelinre és a sima ajakbalzsamra is nyugodtan támaszkodhatunk – ha valóban radírozni szeretnénk az ajkat, keverjünk össze egy kis barnacukrot szódabikarbónával, tegyük az ajakbalzsamba vagy nedves ruhával vigyük fel a szánkra.
 
Legjobb ezt azután tenni, hogy már aludtunk egy éjszakát vazelinnel vagy balzsammal bekent ajkakkal. A szánk magától is megoldja a hámlasztást.
 
2.Toner: a toner nevű kozmetikumot eredetileg azért tervezték, hogy megszabadítsa a bőrt az arctisztítók által hátrahagyott maradékoktól, csakhogy a mai arctisztítók már semmit sem hagynak hátra. Vagyis, a tonert teljesen felesleges megvenni, használjuk helyette a rendszeresen alkalmazott arctisztítónkat.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.