2019. 11. 28. - 11:20

Kylie Jenner eladja kozmetikai cége többségi részét

Kylie Jenner eladja kozmetikai cége többségi részét

Kozmetikai márkája részesedésének 51 százalékától megválik a népszerű híresség. Kylie Jenner a Coty vállalatnak adja el a 600 millió dollár értékű részt.

Kylie Jenner 600 millió dollárért megvált kozmetikai társasága többségi részesedésétől. A Kardashian-féle valóságshow-val híressé vált fiatal sztár 51 százalékát adta el a vállalatának, melyet a Coty márka vásárolt meg.kylie_cosmetics_1
 
A Coty birtokában vannak olyan márkák, mint a Hugo Boss, Burberry, Rimmel és a Max Factor – összesen 77-et tudhat a magáénak.
 
A 22 esztendős kozmetikai guru elárulta: nagyon izgatott, amiért mostantól a Coty a partnere, mert úgy gondolja, ezzel a döntésével még több rajongójához juthatnak el a Kylie Cosmetics és Kylie Skin termékek.
 
Kylie Jenner azt reméli, folytatódhat az a kreativitás és a találékonyság, amelyet eddig minden kollekciójánál bevetett.
 
A partneri viszony ő maga és csapata számára is lehetővé teszi, hogy az egyes termékek létrehozására és fejlesztésére összepontosítson, miközben egy nemzetközi szépségápolási vállalatba épül be.
 
Miközben a Coty általános felelősséget vállal Kylie társaságáért, a barna szépség továbbra is csapata oldalán dolgozik, vezetve a kreatív munkát és a kommunikációt.
 
Kylie Jenner 2015-ben alapította cégét.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.