2019. 05. 16. - 11:40

Kylie Jenner hajápolási termékeket dobna piacra

Kylie Jenner hajápolási termékeket dobna piacra

A csinos reality sztár, aki mára népszerű kozmetikai márka-tulajdonos is, hajápolási termékeket is forgalmazna. Kylie Jenner állítólag már benyújtotta kérelmét az engedélyhez.

Hajápolási termékekkel is előrukkolna Kylie Jenner. A népszerű valóságshow-sztár 21 éves létére nemcsak világszerte ismert, de kozmetikai márkája, a Kylie Cosmetics nem kevés pénzt hozott neki a konyhára mindössze két év alatt.kylie_stormi_1
 
Ha minden igaz, a sztár most hajápolási termékeket is piacra dobna, Kylie Hair néven – ám mivel az engedélyt nemcsak erre, hanem a Kylie Baby névre is kikérte a TMZ információi szerint, sejthető, hogy a jövőben babatermékekre is számíthatunk tőle.
 
A TMZ oldal úgy tudja, a hajtermékcsalád tartalmaz majd samponokat, kondicionálókat, olajokat, géleket, hajfestékeket, de eszközöket is – így például hajformázókat és hajkeféket.
 
A Kardashian-show sztárja a babatermékek kapcsán sem tűnik fukarnak. A hírek szerint termékcsaládja tartalmaz majd pelenkázó asztalt, csecsemőknek bölcsőt, babatestápolót, takarókat, babakocsikat és autósüléseket is gyermekeknek.
 
Kylie Jenner, aki máris egy több millió dolláros cég büszke tulajdonosa, nem tagadhatja le, hogy imádja a kicsiket – rajongása pedig csak fokozódott, mióta maga is egy közel 1 éves kislány édesanyja.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.