2021. 06. 10. - 11:00

Kylie Jenner kozmetikai márkája babatermékekkel bővül

Kylie Jenner kozmetikai márkája babatermékekkel bővül

Úgy tűnik, a csinos fiatal sztár a baba kozmetikumok világába is be szeretne jutni. KylieBaby néven már létre is hozott egy új Instagram-fiókot.

Az egykori valóságshow-sztárból kozmetikai mogullá lett Kylie Jenner újabb és újabb ötletekkel áll elő, amelyeket rendre meg is valósít – rövid időn belül. Kylie Jenner és a kislánya, Stormi
 
A jelek szerint következő lépése a babakozmetikumok piacára való belépés. Kylie Jenner új Instagram-fiókot hozott létre @KylieBaby néven.
 
Fotót is feltöltött, melyen ő és a kislánya, Stormi Webster látható a fürdőben - a képen pedig megjelölte az új KylieBaby Instagram-fiókot.
 
Azon egyelőre nincsenek még posztok és egyéb információk, ám a hírek szerint Jenner 2019 májusában védjegy-kérelmet nyújtott be a KylieBaby név használatához, vagyis a termékek megjelenése kétségtelenül közel van.
 
Akiben felmerülne a kérdés, miért fogott bele ismét egy újabb vállalkozásba Kylie Jenner, annak érdemes tudnia, hogy a mindössze 21 éves sztár globális sikert ért el Kylie Cosmetics és Kylie Skin termékcsaládjaival.
 
Nagy tehát rá az esély, hogy a KylieBaby-kategória sem hagyja majd hidegen a termékei iránt érdeklődőket.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.