2019. 09. 26. - 11:00

Kylie Jenner kozmetikai óriással működik együtt

Kylie Jenner kozmetikai óriással működik együtt

Komoly bejelentést tett Kylie Jenner. A sikeres valóságshow-sztár és kozmetikai márkatulajdonos a Balmainnel fog együttműködni.

Kylie Jenner ismét előrelépést tett kozmetikai cége felvirágoztatása irányába. A már most is népszerű Kylie-termékeket valószínűleg még többen kipróbálják majd.kylie_balmain_1
 
A híresség a napokban jelentette be, hogy új smink-garnitúrát jelentet meg a francia dizájner Balmain közreműködésével.
 
A kollekció a Balmain kifutó show-ján debütál majd a Párizsi Divathéten, s természetesen online meg is lehet majd vásárolni, a Kylie Cosmetics oldalon – írta meg a WWD.
 
Az új sminkpaletta egy matt ajak-, illetve egy magasfényű és kyshadow palettából áll – mint ahogyan az Kylie Jenner márkájának Instagram oldalán is látható.
 
A márka egyébként arra is törekszik, hogy kellő időben újjáélessze parfümillatait.
 
A Balmain kozmetikumok újraindítása Kylie-val együttműködve lehetővé teszi a cég számára, hogy teljesen szokatlan módon ismét megvesse lábát a piacon – emelte ki Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója.
 
Hozzátette: az emberek általában kozmetikai óriásokkal működnek együtt, mi ezt egy jóval intimebb módon tesszük, különösen hogy egy baráti kapcsolaton alapszik – adta hírül a WWD.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.