2019. 01. 03. - 11:07

Lady Gaga csendben kozmetikumot is árul

Lady Gaga csendben kozmetikumot is árul

Haus Beauty néven, minden nagyobb felhajtás nélkül elindította kozmetikai márkáját az énekesnő és színésznő. De vajon mit várhatunk az extrém megjelenéseiről is híres Lady Gagától?

A Bad Romance népszerű előadója méltán híres különleges öltözeteiről – de mit várhatunk tőle a kozmetikumok terén?Lady Gaga kozmetikai márkát indít
 
Lady Gaga ugyanis a napokban csendben elindította saját márkáját, Haus Beauty néven.
 
A sztár már 2018 eleje óta tervezett előrukkolni vele, cége beadta a papírokat a kozmetikai márka levédetéséhez.
 
A cég vezetése állítólag számos terméket szeretne piacra dobni, beleértve a szemceruzákat, alapozókat, szemfestékeket, rúzsokat, arctisztítókat és arctejeket, mi több, parfümöket, masszázsolajakat, önbarnító termékeket és mosodai szereket is.
 
Lady Gaga új szépség-oldala 2018. december 31-én indult el, egyelőre nem aktív, de a látogatók már meghagyhatják e-mail elérhetőségüket az üzenetek fogadása érdekében.
 
Nem egyértelmű, hogy Lady Gaga mikor lesznek kaphatók a termékek, de a Haus of Gaga csapat már most is készít ruhákat, színpadi szerelékeseket, kellékeket, sminkeket az énekesnő élő szerepléseire.
 
Ezek egyike egyébként az a „húsruha”, amelyet a popsztár 2010-ben viselt a vörös szőnyegen, az MTV Videó Music Awards díjátadón, vagy a „tojás szerelés”, amelyben az 53. Grammy díjátadóra érkezett.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.