2018. 08. 09. - 11:30

Legszemélyesebb sminkkollekcióját dobja piacra Kylie Jenner

Legszemélyesebb sminkkollekcióját dobja piacra Kylie Jenner

A fiatal sztár nem tétlenkedik, ha kozmetikai márkájáról van szó: Kylie Jenner ismét ízelítőt mutatott be az Instagramon, bevallása szerint eddigi legszemélyesebb smink-kollekciójáról, mely hamarosan érkezik.

Kylie Jenner ismét alkot. A Kardashian-valóságshowból megismert fiatal lány mindössze 21. életévét tölti be 2018. augusztus 10-én, de nemcsak az egész világ ismeri, hanem saját smink márkát is indított, melynek már sokadik kollekcióját mutatja be.
 
Bájos és csillogó smink árnyalatokkal lepi meg rajongóit Kylie Jenner
Bájos és csillogó smink árnyalatokkal lepi meg rajongóit Kylie Jenner
 
Kylie hamarosan ismét vadonatúj sminkekkel hódít: Instagram oldalán már megszellőztette eddigi „legszemélyesebb” kollekcióját, ahogyan leírta – úgy tűnik, éppen a születésnapja alkalmából dobja majd piacra azt.
 
„Szülinapi kollekcióm nagyon különleges és sokat jelent a számomra, mivel az első kollekciót 19. születésnapomra alkottam, vagyis ez a harmadik szülinapos sminkkészlet” – fogalmazott Kylie Jenner, akinél immár tradícióvá vált évente, augusztusban kollekciót megjelentetni.
 
Így népszerűsíti Kylie Jenner az ünnepi smink kollekciót
Így népszerűsíti Kylie Jenner az ünnepi smink kollekciót
 
A népszerű és szemrevaló sztár Flirtini, Rumor , August, Glam, Birthday Behaviour és Rager néven dob piacra főként rózsaszínes és barnás árnyalatokat.
 
Az új kollekció mutatós csomagolást is kapott, melyen a „Hello 21” felirat szerepel. Kylie Jenner természetesen egy magáról készített, szexi fotóval is előrukkolt: a képen lufik között fekszik a kádban, fekete fehérneműben és rózsaszín boával.
 
B.A.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.