2019. 12. 05. - 12:30

Lili Reinhart a Covergirl új arca

Lili Reinhart a Covergirl új arca

A színésznőként és szerzőként is ismert Lili Reinhartot kérte fel arcának a Coty tulajdonában levő Covergirl kozmetikai cég.

A Covergirl márka arca lett Lili Reinhart. A leginkább a Riverdale show-ból ismert fiatal, szemrevaló színésznő az egyik legújabb hollywoodi sztár.lili_reinhart_1
 
„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Lili csatlakozott a csapatunkhoz - mondta Erika Woods, a kozmetikai márka marketingigazgatója a 23 esztendős hírességgel kapcsolatban. - Őszinte, tehetséges és valóban annak él, amiben hisz. Mindegyik Covergirl-lánynak megvan a saját, egyedi története, s mindig fontos volt számunkra, hogy szépségszemléletüknek platformot biztosítsunk.”
 
Lili Reinhart egy, még be nem jelentett kollekció kampányában vesz majd részt, amely jövő tavasszal, vagyis 2020-ban debütál.
 
A csinos színésznő személyisége a kozmetikai cég szerint vonzza a Z-generációt, elsősorban tinédzser-drámákban játszott szerepei miatt.
 
Lilinek 20,7 millió Instagram-követője van, ami marketing szempontból is igencsak figyelemreméltó szám.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.