2019. 07. 11. - 12:10

Magas faktorszám, hővédelem és társai – valóban kellenek nekünk?

Magas faktorszám, hővédelem és társai – valóban kellenek nekünk?

Manapság igen sokféle kozmetikumot találunk a drogériákban. Sok közülük valóban szükséges, míg mások kevésbé. Lássuk, mi az, amire igazából nem fontos költeni. Sőt, szükségtelen.

Mivel igen nagy mennyiségű kozmetikumból választhatunk ma már, gyakorlatilag nincs olyan probléma, amelyiket ne lehetne kezelni valamelyikkel.
 
Csakhogy számos esetben felesleges költeni rájuk a pénzt. Bizonyos termékekkel nem jutunk előbbre, valójában semmi szükség arra, hogy használjuk – akkor minek vegyük meg?
 
Sorozatuk korábbi részeiben már szó esett arról, mi mindenért nem éri meg pénzt adni.
 
A túl magas faktorszámú napvédőkrém is szükségtelen
A túl magas faktorszámú napvédőkrém is szükségtelen
 
Lássuk, mik vannak még a listán.
 
1.Magas faktorszámú fényvédő: természetesen fontos a fényvédő krém használata. A nagyon magas faktorszámúakra azonban felesleges költeni. Túlzásnak, felfújt ígéretnek számítanak, nem sokkal hatékonyabbak, mint a megbízható és jó 30-as faktorszámú termékek. Ezt kell használnunk – megéri!
 
2.Borotvahab: ezek a krémek meglehetősen drágák, s céljuk segíteni, hogy a borotva simán csússzon a bőrön. Ugyanezt az eredményt érhetjük el azonban kondicionálóval vagy testápolóval.
 
3.Hővédő hajszérum: egy olyan világban, ahol a hajat rendszeresen szárítják, festik, vasalják és hajlítják, nem meglepő, hogy időnként megviseltnek tűnik.
 
Különböző szérumok és spray-ek védik a hajat a kezelések ellen, csakhogy sok közülük inkább ragadóssá teszi a hajat és még hajlamosabbá a törékenységre. A legtöbbje csupán átmeneti javulást eredményez.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.