2019. 06. 06. - 10:50

Manikűr otthon, olcsón: hogyan végezzük?

Manikűr otthon, olcsón: hogyan végezzük?

Amennyiben nem szívesen szánunk pénzt és időt professzionális manikűrre, egy egyszerű és kiváló manikűr otthon is ügyesen elvégezhető.

Sokan veszik igénybe manapság a körömszalonokat a professzionális manikűr érdekében, azonban nem feltétlenül szükséges pénzt kiadni ezért.
 
Szakszerűen otthon is ki tudunk ugyanis manikűrözni. Vessünk egy pillantást azt alábbi tippekre.koromlakkos_kez_1
 
1.Körömbőr ápolás: töltsünk meg egy tálat meleg vízzel – adhatunk hozzá egy kis szappant vagy testápolót is.
 
Áztassuk a kezünket pár percig, hogy a bőrt fellazítsuk, majd gyengéden nyomogassuk vissza a bőrkét a helyére a megfelelő eszközzel.
 
2.Reszelés: egy irányba reszeljünk, előre és hátra. Ez segít megelőzni a körmök letörését, beszakadását, egy-egy körömrész lepattanását.
 
3.Reszelés befejezése: készítsük elő a körmöt arra, hogy a fedőlakk megfelelően megtapadjon rajta. Ilyen esetben a durvább reszelő jobb – és gyakran olcsóbb is -, mivel segíti a lakk megtapadását és hosszantartóan megelőzi a köröm letörését.
 
4.Tisztán tartás: a kezek hidratálása igen fontos –ám ha nedvesek maradnak a lakk felvitelekor, a manikűr nem fog sokáig tartani. Győződjünk meg róla, hogy minden körmöt tisztára töröltünk, mielőtt felvisszük rá a körömlakkot!
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.