2021. 08. 19. - 11:05

Már alapozó-keresővel is megállapíthatjuk, mely árnyalat való nekünk

Már alapozó-keresővel is megállapíthatjuk, mely árnyalat való nekünk

Vadonatúj mobilalkalmazással rukkolt elő a Watson vállalat: a cég Foundation Finder néven alapozó-keresőt jelentetett meg, mely segít kiválasztani a bőrhöz illő árnyalatot.

Meglepő új alkalmazás látott napvilágot a Watson cég jóvoltából. Az új widget célja, hogy segítsen a felhasználóknak megtalálni a számukra tökéletes alapozószínt és árnyalatot.
 
A mesterséges intelligencia-alapú eszköz egyelőre Hong Kongban és Malajziában elérhető, de 2021 folyamán más ázsiai országokban is megjelenik majd – beleértve Indonéziát, Taiwan-t és a Fülöp-szigeteket. Segít az alkalmazás a megfelelő alapozó meglelésében
 
Amellett, hogy mobilalkalmazás formában megjelenik, az applikációt ki fogják terjeszteni az üzletekben található digitális modulokra is.
 
S hogy hogyan használható? Az embernek csupán egy szelfit kell készítenie magáról, s megválaszolnia néhány alapvető kérdést a bőre típusát, valamint a kedvelt stílusát illetően.
 
Az alkalmazás már segít is a tökéletes alapozó kiválasztásában. Azt természetesen kiszállítják, de a boltban is beszerezhető.
 
„Akik szeretik a szépséget, általában küzdenek a megfelelő alapozó-árnyalat megtalálásával, hiszen a termékeket általában a kezünkön próbáljuk ki. Márpedig a kezek bőrszíne kissé eltér az arcunkétól.  Ez a probléma inspirált bennünket, amikor kidolgoztuk a megoldást. E-Lab digitális csapatunk a Watsons sminkeseivel közösen fejlesztette ki az alkalmazást, én magam is kipróbáltam és bízom benne, hogy ügyfeleink szeretni fogják” – mondta el Malina Ngai, az AS Watson vezérigazgatója.
 
Fotó: Watsons.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.