2020. 08. 27. - 12:20

Meghan Thee Stallion a Revlon új nagykövete

Meghan Thee Stallion a Revlon új nagykövete

Az ismert kozmetikai cég Meghan Thee Stalliont választotta új nagykövetének. A kritikusok által is elismert zenész új lépcsőnek tartja karrierjében ezt a pozíciót.

Meghan Thee Stalliont választotta a Revlon márka új nagykövetének. Az elismert rapper hölgy olyan sztárokat követ a poszton, mint Gal Gadot, Ashley Graham, Sofia Carson, Jessica Jung, Adwoa Aboah és Eniola Abioro.meghan_thee_stallion_1
 
Meghan 2020 augusztusában kezdi az amerikai smink márka népszerűsítését a média platformokon.
 
„Bármit is csinálok, mindig magasra állítom a lécet – mondta a sikeres zenész. – Most, hogy a Revlon nagykövete lehetek, ez egy teljesen új lépcsőt jelent az életemben.”
 
A csinos sztár hozzátette: a Revlon márka neki a szépséget és a női erőt jelenti, s nagyon izgatott, amiért segíthet meghatározni, mit jelent ez a nők új generációja számára.
 
„Meghan figyelemre méltó tehetség, akiről tudjuk: továbbra is új magasságokba emelkedik majd" – mondta el Silvia Galfo, a Revlon vállalat globális elnöke. 
 
Hozzátette: "Amikor csaknem 1 évvel ezelőtt először fordultunk hozzá a partnerség kapcsán, vonzott minket a bizalma, ambíciói és azon képessége, hogy nem tartja vissza semmi. Szereti sminkkel kifejezni magát, rajongói számára pedig ez egy állandó inspiráció a merész élethez”.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.