2022. 06. 14. - 12:00

Meghökkentő: íme az első újrahasznosított szén-dioxidos kozmetikum

Meghökkentő: íme az első újrahasznosított szén-dioxidos kozmetikum

Mérföldkőhöz érkezett a kozmetikai iparban a Beiersdorf cég, miután előrukkolt első, újrahasznosított szén-dioxiddal készülő szépészeti termékével.

Meghökkentő új termékkel rukkolt elő a Niveát is gyártó német vállalat: a Beiersdorf bemutatta első szépségápolási termékét, amely újrahasznosított szén-dioxidból nyert összetevőt tartalmaz - csökkentve ezzel a káros CO2-kibocsátást és hozzájárulva a klíma szempontjából pozitív jövőhöz. nivea_ferfi_co2_1
 
A Nivea Men Climate Care Moisturizer (hidratáló) 2022 júniusának elején jelent meg Németországban, limitált kiadásban.
 
A kozmetikum 100 százalékban megújuló forrásból származó villamos energia felhasználásával készül, emellett teljesen újrahasznosítható csomagolásban árusítják.
 
„Vadonatúj férfi bőrápoló termékünk, mely innovatív CO2-újrahasznosítási technológiával készül, fontos mérföldkő a számunkra" - mondta el Jean-Francois Pascal, a Beiersdorf Fenntarthatóság részlegének alelnöke.
 
Hozzátette: a Climate Care név jól jelzi a célt, a fenntarthatóság iránti elkötelezettségük ugyanis messze túlmutat bőrápoló termékeik keretein, az éghajlatváltozást helyezi megközelítésük középpontjába. 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.