2022. 08. 22. - 12:05

Meghökkentő: már LED-maszkok is lesznek?

Meghökkentő: már LED-maszkok is lesznek?

LED-maszk-technológiát hozott létre a neves Dior-ház egy világítástechnikával foglalkozó vállalattal együttműködve.

Meglepő újdonsággal rukkolt elő a világszerte ismert Dior márka: összefogott a Lucibel francia innovációs világítástechnikai vállalattal, hogy vadonatúj, LED-maszk-technológiát értékesítsen - tudatta a wwd.com.
 
A Dior tervezője, Olivier Lapidus korábban már dolgozott a Lucibellel a szépségmaszkon – utóbbi ugyanis a kifutóihoz készített tárgyakat, így például optikai szálas technológiával alkotott, világító ruhát. dior_LED_maszk_1
 
Lapidius azonban a tudományos területre is megvalósított alkotásokat, sárgaságban szenvedő csecsemők kezelésére.
 
A szakember 18 hónapos kutatás után ismerte meg alaposabban a LED technológiát, s hozta létre a vény nélkül kapható OVE szépségmaszkot, mely állítólag tizennyolcszor erősebb, mint a piacon korábban forgalomba hozott termékek.
 
Az újdonság a Dior Cheval Spa Blanc Paris-ban lesz látható, s 2023 januárjától várhatóan minden Dior fürdőben, valamint a Dior butikokban és a weboldalon is elérhető lesz.
 
„Mivel a test élő sejtekből áll és létfontosságúak a fénynek való kitettségük, a maszk elsősorban természetes energiaforrásként működik, hogy egyensúlyba hozza az anyagcserét, helyreállítsa a harmóniát és megnyugtassa az elmét” – magyarázta a Dior sajtóközleményében.
 
Mint írták, a fiatal bőr azonnali hatást észlel a minőség és a tökéletlenségek szempontjából – az eredmény csökkent pórusátmérő, kiegyensúlyozott faggyúszint és ragyogó arcszín.
 
Az érettebb bőr pedig öregedésgátló hatást érzékel, amely idővel erősödik – a ráncok kisimulnak, rugalmasságot és térfogatsűrűséget tapasztalhatunk meg.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.