2021. 06. 03. - 11:20

Megjött Iggy Azalea illata: az Ördög Ügyvédje

Megjött Iggy Azalea illata: az Ördög Ügyvédje

Nem tévedés, ezt a nevet viseli a népszerű rapper hölgy vadonatúj parfümje. Iggy Azalea először jelentkezik illattal, s reméli, rajongói nagy örömmel fogadják majd.

Megjelent Iggy Azalea első parfümje. A sikeres rapper hölgy Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt: megérkezett a Devil's Advocate, azaz az Ördög Ügyvédje. Iggy Azalea a parfümjével
 
A bejelentést kísérő videók sorában Iggy elárulta: az elmúlt évben a Firmenich Fine csapattal közösen fejlesztette ki az uniszex illatot. A folyamathoz gyakorlati megközelítést alkalmazott.
 
„Maga az illat uniszex, vonzó kettősséget áraszt. Kíváncsi, félénk énünk ugyanúgy benne van, mint a szemtelen, merészebb oldalunk – fogalmazott Iggy. 
 
"Amikor először magunkra fújjuk, nagyon fás és merész. Ám ha még pár órán át illatozik rajtunk, nőiesebbé válik és előjönnek a parfüm édesebb jegyei.”
 
A 30 éves rapper elárulta, az illatban mandarin, bergamott, vanília, pacsuli és ausztrál szantálfa található meg.
 
Iggy egyébként az általa kimondottan aranyosnak nevezett üvegcse megalkotásában is segédkezett, amelyen egy nő látható, amint szembenéz az árnyékával – utóbbi az ördögibb, szemtelenebb oldalát jelképezi.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.