2018. 11. 22. - 10:25

Megjött Kim Kardashian első szempillaspirálja

Megjött Kim Kardashian első szempillaspirálja

A csinos tévésztár mindig tartogat újabb meglepetéseket rajongói számára: most szó szerint szemrevaló sminket tervezett, kollekciója legújabb darabja már kapható.

Megérkezett Kim Kardashian West első szempillaspirálja.kkw_nagy_vagott2
 
A KKW Beauty kozmetikai márka gyönyörű tulajdonosa régóta foglalkozik sminkekkel, ám eddig a szemhéjpúderekre és szájrúzsokra helyezte a hangsúlyt.
 
Kim márkájának szempillaspirálja 2018. november 23-án kerül a piacra, a Glam Bible Smokey Volume 1 sorozat első darabjaként.
 
Vagyis várhatóan továbbiak is várhatók.
 
A 37 esztendős sztár célja az, hogy termékeivel, melyekből folyamatosan tervez újakat, mindenki megalkothassa a jellegzetes Kardashian-külsőt, ha kedve tartja - legalábbis ami a sminkelést illeti.
 
A Kim Kardashian West által piacra dobott első szempillaspirálról annyit lehet tudni, hogy hosszantartó és krémes formula, amely azonnal határozott térfogatot ad a pilláknak.
 
kkw_nagy_vagott1A csinos valóságshow sztár szerint nélkülözhetetlen darab a profi sminkeléshez, s ideális karácsonyi ajándéknak is.
 
„Szeretném, ha mindenki hozzájuthatna azokhoz a hasznos eszközökhöz, melyekkel megalkothatja kedvenc kinézeteim valamelyikét” – hangsúlyozta Kim Kardashian West, aki úgy gondolja, nincs is jobb alkalom az ünnepeknél arra, hogy megajándékozzuk szeretteinket valamelyik kozmetikai termékkel.
 
A Glam Bible sorozatban egyébként már találunk hat árnyalatból álló szemhéjpúder palettát, műszempillát, fekete szemkihúzó ceruzát, pirosítót, aranyosan csillogó kiemelőt, barackszínű ajakfényt, két rúzst barackos árnyalatban. 
 
Emellett sminkeléshez használatos szivacsot, szem- és ajakceruza-hegyezőt, valamint púderező eszközt.
 
A kollekciót Kim márkájának oldalán november 23-tól érhetik el az érdeklődők.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.