2022. 09. 22. - 15:46

Mesterséges intelligencia - Manikűr robotok nyújtanak szolgáltatást a szalonokban

Mesterséges intelligencia - Manikűr robotok nyújtanak szolgáltatást a szalonokban

A körömszalonok évszázadok óta léteznek, és lehetőséget biztosítanak a nők számára, hogy körmeiket kényelmes, családias környezetben készíttessék el. Az autonóm manikűrrobotok megjelenésével azonban mostantól gyorsabb, olcsóbb és problémamentes módja van a körömépítésnek.

 

A körömszalonok népszerű célpontjai azoknak a nőknek (és férfiaknak), akik javítani szeretnének körmeik kinézetén. Hagyományosan ez egy szalonlátogatással jár, ahol egy szakember levágja a körmöket, eltávolítja a körömágybőrt, formára reszeli őket, és felvisz egy vagy akár több réteg körömlakkot. Most azonban új szereplő jelent meg a szépségápolási technológiák piacán: az autonóm manikűrös robot.
 
A mai társadalomban minden a legújabb és legjobb technológiáról szól. Ez különösen igaz a szépségiparra, ahol folyamatosan jelennek meg új gépek és kütyük, amelyek gyorsabb, olcsóbb és problémamentesebb körömépítést tesznek lehetővé. Az egyik ilyen gép egy autonóm manikűrrobot, amely a festés élményét kínálja, mindenféle hiba és rontás nélkül. Ez a gép beépített mesterséges intelligenciával és 3D-s kamerákkal rendelkezik, amelyek fotósorozatot készítenek a felhasználó kezéről, így többdimenziós térképet tud készíteni. Ezután a kiválasztott színű körömlakkot viszi fel.
 
Összesített nail
 
 
Mesterséges intelligencia - Manikűr robotok nyújtanak szolgáltatást a szalonokban
 

A fotó mesterséges intelligenciával-robottechnikával készült

 

 
Bár ez a gép egyedülálló és innovatív, meg kell jegyezni, hogy nem helyettesítheti egy képzett szakember készségeit. A részletes körömdíszítéshez továbbra is szükség van egy profi körömtechnikus szakértelmére. Ennek ellenére az autonóm manikűrrobotok nagyszerű kiegészítői lehetnek bármelyik körömszalonnak, mivel olyan szolgáltatást nyújtanak, amely új ügyfeleket vonzhat. Ezenkívül használhatók körömvágásra, műköröm építésre és töltésre, körömreszelésre és géllakkra. A gépi tanulási algoritmusoknak köszönhetően ezek a robotok folyamatosan javulnak az élek 0,3 mm-es pontosságú azonosításában, így értékes eszközzé válnak a szépségiparban.
 
A körömépítő robot használatának egyik hátránya, hogy az emberi kapcsolatok, mint például beszélgetés a körmösünkkel háttérbe szorulnak. Azonban az ezeken a gépeken keresztül elérhető részletes körömdíszítési lehetőségek mindenki számára megfelelőek lehetnek. Ráadásul a gép tökéletesen képes azonosítani az éleket, így körmei a lehető legjobb formájúak lesznek.
 
Ha tehát, ha alternatívát keres a hagyományos körömszalonok helyett, vagy csak valami újat szeretne kipróbálni, akkor egy autonóm manikűr robot tökéletes választás lehet az Ön számára.
 
 
 
T.K.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.