2021. 01. 07. - 11:20

Otthoni praktikák – eltűnnek a szem alatti karikák

Otthoni praktikák – eltűnnek a szem alatti karikák

Rosszul aludtunk? Vagy hosszú volt az éjszaka egy buli miatt? A profi alapozó helyett próbáljunk ki egy-két otthoni praktikát, ami segíthet a szem alatti sötét karikák eltüntetésében.

A szem alatti puffadás és a sötét karikák bizony nem kis mértékben rontják megjelenésünket. Alkalmazhatunk rájuk egy kevés fagyasztott borsót vagy hűtött uborkát, de vannak egyéb hatékony módszerek is.
 
Lássunk a leggyakoribbakat, amelyeket érdemes kipróbálni.
 
Az uborka-, a citromlé és a burgonylé is hatásos a sötét karikák ellen
Az uborka-, a citromlé és a burgonylé is hatásos a sötét karikák ellen
 
1.Uborkalé: vigyünk fel a szemek alá óvatosan uborkalét, majd 10-15 perc után mossuk le. A levet közvetlenül is a szem alá kenhetjük, de vattapamacsot is belemártogathatunk.
 
2.Krumplilé: keverjük össze az uborkalét burgonya levével – ez szintén segít a puffadt szemeken. Sőt, a krumplilé helyett citromlével is próbálkozhatunk.
 
A nyugtató és hűsítő levek napi alkalmazása nemcsak a sötét karikák ellen hasznosak – csökkentik a stresszt, s növelik az oxigén áramlását a testben.
 
Érdemes tehát tenni velük egy próbát!
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.