2021. 01. 28. - 11:00

Pattanások miatt kért tanácsot rajongóitól Cardi B

Pattanások miatt kért tanácsot rajongóitól Cardi B

Rajongóihoz fordult bőrápolási tanácsért a népszerű női rapper, miután meglehetősen kellemetlen pattanásokkal küzdött.

Cardi B rajongóit kérte meg, írjanak neki tanácsokat a bőrápolással kapcsolatban – mint kiderült, a csinos rapper az utóbbi időben nem érezte túl komfortosan magát pattanásai miatt.Cardi B megmutatta arcbőrét a Twitteren
 
Cardi B, aki általában megosztja idejét Los Angeles és New York között, egy meglehetősen közeli képet posztolt bőrgondjáról Twitteren, s azt kérdezte, ajánljanak neki már kipróbált és bevált módszereket a pattanások eltüntetésére.
 
„Az utóbbi időben állandóan kijönnek rajtam - az arcom pedig rendkívül száraz” – panaszolta Cardi B, aki hozzátette: nem hiszi, hogy jelenleg használt termékei működnek. Mint mondta, 3 hónapja küzd a bőrproblémával.
 
A rapper azt is elárulta, hogy próbálta a Clinique, a CeraVe és a Cetaphil tisztító és hidratáló szereket.
 
Még egy bőrgyógyásztól is kapott segítséget, aki azt javasolta, próbálja ki a retinolt - ám a vitamin-termék égő érzést váltott ki nála, s úgy tűnt, rontja a bőre állapotát.
 
Cardi B ezért úgy döntött, segítséget kér, illetve megpróbálja megkeresni bőrproblémája gyökerét. Művésztársa, Kehlani egy New York-i bőrgyógyász segítségét ajánlotta fel neki, így a hip-hop sztár várhatóan szakértő segítséget is kap.
 
Fotó: Instagram / Twitter
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.