2018. 05. 31. - 10:50

Piacon a Dior Meghan Markle-féle alapozója

Piacon a Dior Meghan Markle-féle alapozója

Aki szeretné, már megveheti azt a kiváló minőségű alapozót, mellyel Meghan Markle sminkjét készítették az esküvője napján.

Azt, hogy Meghan Markle amerikai színésznő gyönyörű volt a Harry herceggel történő házasságkötésekor, bárki megmondhatja.

2018. május 19-én egy egész világ figyelte, amint Meghan feleségül megy a brit trónörökös kisebbik fiához. Az ara tökéletes megjelenéséről természetesen nemcsak a ruhatervezője gondoskodott, hanem a sminkesek is.

Meghan Markle menyasszonyi sminkjét a Dior nagykövete, Daniel Martin készítette – már csak ezért is sokakat érdekelhetett a mestermű.

A ragyogó sminket, amely összességében természetes és gyönyörű volt, a Dior's Backstage Face & Body Foundationnek köszönhette Meghan. Az új, világos, könnyed formula most jelent meg a paicon 40 féle árnyalatban.

Sussex újdonsült hercegnőjén az alapozó friss és hibátlan sminket eredményezett, egyúttal lehetővé tette Meghan természetes szépségének ragyogását és szeplői kifejezésre jutását is.
 
A Dior szerint ez a termék több rétegben is kiválóan fed, körkörös mozdulattal könnyedén felvihető az arcra. Profi sminkeseik 100 százalékban letesztelték és jóváhagyták alkalmazását, intenzív igénybevétel esetén is rendkívül jól alkalmazható.
 
A kíváncsiak kedvéért, akik szívesen másolnák le Meghan Markle megjelenését az esküvőn, a Dior elárulta, mely termékeit viselte a hercegnő. Meghan arcát a Dior Lip Glow, a Dior on Stage Liner in Matte Black, valamint a Diorshow Iconic Mascara termékek segítségével tették tökéletessé a nagy napra.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.