2018. 07. 12. - 11:00

Piacra dobja új színeit Kylie Jenner

Piacra dobja új színeit Kylie Jenner

Meglepte a rajongóit a fiatal sztár: Kylie Jenner egy kis ízelítőt tett közzé kozmetikai márkája új árnyalataiból, melyek a tervek szerint még 2018 júliusában piacra kerülnek.

Megszellőztette Kylie Jenner, milyen lesz az új Kylie Cosmetics kollekció. Az ismert televíziós személyiség, aki már 19 esztendősen létrehozta kozmetikai cégét, újabb termékkészletet készíttetett népszerű smink kollekciója keretében.
 
Kylie Jenner tökéletes nyári színeket tervezett
Kylie Jenner tökéletes nyári színeket tervezett
 
A csinos, fiatal sztár 2018. július 13-án jelenteti meg az új smink árnyalatokat, azonban Snapchat oldalán már adott egy kis betekintést arról, mire lehet számítani.
 
A 20 esztendős szépség háromféle glitter fényt, két folyékony szájrúzst, egy szemfesték palettát és öt matt ajakrúzst mutatott be – valamennyi intenzív rózsaszín és sárga csomagolásban díszeleg.
 
A Kylie Cosmetics rúzsokat és szemféjpúdereket egyaránt kínál
A Kylie Cosmetics rúzsokat és szemféjpúdereket egyaránt kínál
 
A Kylie Jenner sminkjei iránt érdeklődők először egy 14 árnyalatos palettát ismerhettek meg, a matt és csillogó piros, narancssárga, barna és arany színekkel, melyeknek a híresség stílusosan szezonális neveket adott: Beach Babe, Pool Day és Sunkiss.
 
A Jenner-lány, aki mára egy 4 hónapos kislány, Stormi édesanyja, korábban a Vogue-ban is elhintette, milyen árnyalatok várhatók új kollekciójában, de neveket nem árult el.
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.