2020. 09. 24. - 11:40

Ránctalanító injekció kampányarca lett Gwyneth Paltrow

Ránctalanító injekció kampányarca lett Gwyneth Paltrow

Partnerkapcsolatot létesített a szép színésznővel a Merz Aesthetics, mely egy szabadalmaztatott ránctalanító injekciót dobna a piacra – Gwyneth Paltrow arcával.

Összefogott a népszerű színésznővel a Merz Aesthetics vállalat, hogy elindíthassa első globális kampányát a Xeomin szabadalmaztatott ránctalanító injekció kapcsán.gwyneth_paltrow_001
 
A terméket a homlokráncok számára találták ki, s a jelek szerint Gwyneth Paltrow lesz a kampányarcuk.
 
A kampány a Goop cég alapítójának szépségfilozófiájára épít, amelynek lényege, hogy a nőknek meg kell adniuk maguknak az engedélyt, hogy tegyenek bármit, amitől jobban érzik magukat. Törekvéseit a a #DareToSelfCare hashtag alatt lehet megtalálni.
 
„Számomra a szépség a boldogság elmélyítéséről szól, szemben az ifjúkori kinézet üldözésével. Nem titok, nyitott könyv vagyok, ha új szépségápolási módszereket próbálok ki, de szeretném tudni, mi van egy termékben, mielőtt bármit alkalmaznék a testemre. A nagymértékben tisztított és alaposan bizonyított termékek megtalálása igen fontos a számomra. Ez az oka többek között annak, hogy pár évvel ezelőtt elkezdtem használni a Xeomint” – árulta el Gwyneth Paltrow.
 
Bob Rhatigan, a Merz Aesthetics globális vezérigazgatója elmondta: izgalmas időszak elé néz a Merz Aesthetics és maga termékük is.
 
„Gwyneth szenvedélye a tudás és a tanulás iránt, valamint mélyen személyes szemlélete a szépségről és az öregedésről mind olyan tulajdonságok, amelyeket mi itt a Merz Aestheticsnél csodálunk benne. Olyan értékek ezek, amelyeket vállalatként megosztunk. Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy igen mondott a partnerkapcsolatra. Segítségével világszerte oktatni tudjuk a nőket egy szemöldökránckezelésről, melyet egyedien tisztítva és felesleges fehérjék nélkül alkalmaznak” – fogalmazott a vezető.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.