2021. 04. 29. - 10:30

Reese Witherspoon bőrápolási márka nagykövete lett

Reese Witherspoon bőrápolási márka nagykövete lett

Öt évre szóló partneri viszonyt jelentett be az Amirys cég Reese Witherspoon-nal, akit a Biossance márka globális márkanagykövetévé tett.

A Biossance márka globális nagykövete lett a csinos színésznő. Reese Witherspoonnal ötéves szerződést kötött a terméket forgalmazó Amirys vállalat. Reese Witherspoon
 
A Biossance a szemrevaló sztárral együtt abban bízik: minél több ember figyelmét keltheti fel a tiszta szépség iránt, vonzó és oktató jellegű tartalmat hozhat létre, amellett, hogy válogatott és limitált kiadású termékeket fejleszt ki – amelyekbe Reese kedvenc termékei is beletartoznak.
 
„Mindig tudatos voltam abban a tekintetben, milyen termékeket használok a bőrömre – mondta el a sikeres színésznő. – Nagyon sokat tanultam a karrierem során abból, hányféle dolgot próbáltam ki. Ahogyan egyre nagyobb tudásra tettem szert, egyre inkább arra vágytam, hogy tiszta, tudatosan készített termékeket alkalmazzak. Beleszerettem a Biossance által gyártottakba, különösen az rózsaolajuk fogott meg” – vallotta a sztár.
 
Reese Witherspoon kiemelte, hogy a cég innovatív, női vezetőségét és küldetéstudatát a fenntartható jövőért.
 
„Sosem éreztem a bőröm ennyire egészségesnek. Büszke vagyok rá, hogy együtt dolgozhatok egy ilyen céggel, amely a bolygónk fenntarthatóságában és gondozásában is nagy szerepet vállal” – összegezte döntését a csinos színésznő.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.