2017. 09. 14. - 10:45

Rihanna: A jó smink kulcsa a bőrünk

Rihanna: A jó smink kulcsa a bőrünk

Szinte teljes szabadkezet kapott a tehetséges énekesnő smink márkája tervezésekor – Rihanna szeptember 8-án dobta piacra a Fenty Beauty kozmetikumokat.

Divatmárkája eddig is volt Rihannának, a napokban azonban árusítani kezdték az énekesnő kozmetikumait is.

A 29 esztendős barbadosi sztár elárulta: saját sminkmárkája tervezésében szinte teljesen szabadkezet kapott – minden terméke dizájnjáért felel, ahogyan a csomagolásukkal is elégedett.

Előállt a Fenty Beauty - Rihanna büszke saját sminktermékeire

Előállt a Fenty Beauty - Rihanna büszke saját sminktermékeire

A Grazia magazinnak Rihanna elmondta, nyugodtan kreálhatott bármilyen színt vagy árnyalatot, s a csomagolás betűtípusába is nyugodtan beleszólhatott.

A barna szépségnek egyébként meggyőződése, hogy egy hölgy szépségének kulcsa a bőre, ez inspirálta őt magát is a különféle színek, termékek elkészítésére, melyek a hibátlan bőrt kiemelik.

A Fenty Face márka matt alapozókat és kiemelőket is tartalmaz.

Széles a paletta - alapozóktól a sminkecsetekig minden megtalálható Rihannánál

Széles a paletta - alapozóktól a sminkecsetekig minden megtalálható Rihannánál

A stílusikon énekesnő leszögezte: úgy véli, ha egy sminknek olyan hatása van, mintha az a saját bőrünk lenne, akkor vagyunk a legszebbek és legstílusosabbak.

Rihanna egyébként néhány „szórakoztatónak” nevezett sminkterméket is tervezett, melyek a használójuk hangulatához, ruházatához, illetve alkalomhoz igazíthatók.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.